Avenue 5 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Avenue 5 için sezon finali zamanı! House'un yıldızı Hugh Laurie'nin Avenue 5 isimli komedi dizisinin sezon finali bölümünde neler olacak? Avenue 5 1. sezon 9. bölüm konusu ve detayları...

Armando Iannucci'nin yeni dizisi "Avenue 5" geçtiğimiz hafta "This is Physically Hurting Me" isimli bölümle ekranlardaydı.

AVENUE 5 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avenue 5'in hikayesi; gezegenler arası seyahat eden ultra lüks yolcu gemisi Avenue 5'te geçiyor. Önemli bir sistem arızası gemiyi rotasından çıkardığında geminin dünyaya geri dönüşünün uzun yıllar alacağı ortaya çıkar. Mürettebat gemideki düzeni sağlayabilmek ve gemiyi güvenli bir şekilde dünyaya geri döndürebilmek için çeşitli yol ve yöntemlere başvurur.

Yayınlanan son bölümde; Karen gemiden dışarıya atılacak gereksiz yolcu eşyalarının toplanması konusundaki çalışmaları yönetirken; Billie, dikkati dağılmış durumdaki Ryan'a gemiyi nasıl kenetleyeceğini öğretmeye çalışır. Bu arada yolcular, içinde bulundukları yolcukta her şeyin göründüğü gibi olmadığı konusunda kuşku duymaya başlayınca bunun bazı geri dönülmez sonuçları olur.

20-03/14/avenue-5-1x08-foto1-1584196161.jpg

AVENUE 5 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, David Schneider'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.10 reyting oranı ve 0.384 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Avenue 5 geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanaldan 2. sezon onayını almıştı.

AVENUE 5 1. SEZON 9. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

William Stefan Smith'in (On the Edge) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu ve final bölümü "Eight Arms But No Hands" 15 Mart 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk sezon bölümleri beIN SERIES COMEDY kanalından takip edilebiliyor.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/14/avenue-5-izle-1584196177.jpg

AVENUE 5 1. SEZON 9. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Suçluluk psikolojisi ve hava kilidi kodlarıyla saklanan Matt (Zach Woods) için bir arama ekibi oluşturulur.

Iris (Suzy Nakamura), Karen'a (Rebecca Front) Ryan (Hugh Laurie) ile çıkan aşk söylentileri hakkında sorular sorar.

Rav (Nikki Amuka-Bird), kurtarma servisindeki bir koltuk aniden kullanılabilir hale geldiğinde kaosun ortaya çıkması nedeniyle Judd'dan (Josh Gad) bir özür bekler.

"Avenue 5" (HBO) 1. sezon 8. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin