Hizmetçiler Derin (Melisa Akman) kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler oyuncu kadrosu ile de hikayesiyle de dikkat çekiyor. Hizmetçiler Derin kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edlienler..

Merve Mutlu
13 Mart 2020 - 17:21
Yeni Bölüm

Kanal D'nin yeni uyarlama dizisi Hizmetçiler ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hizmetçiler dizisinde Derin kimdir? sorusu da izleyiciler tarafından merak edildi. Güzelliği ile dikkat çeken Derin kimdir? sorusunu sizler için hazırladık. 

Hizmetçiler Derin kimdir?

20-03/13/hizmetciler-derin.png

Derin, Yiğit'in sevgilisidir. Yiğit'in de sevdiği Derin bir süre sonra hamile kalır ve Yiğit'in annesi ile eşinin karşısına dikilerek hamile olduğunu itiraf eder. Yiğit'in eşi Gülseren'in bir süre hamile taklidi yapmasını ve bebeği onlara 1 milyon lira karşılığında vermeyi teklif eder. Teklif kabul edilir ve Derin o süre içinde eve hizmetçi olarak girer. Doğumdan bir süre sonra ise oğlu Yusuf'u kaçırmaya çalışan Derin, kim olduğu bilinmeyen biri tarafından yakalanır ve ortadan kaybolur. 

Hizmetçiler dizisinde Derin karakterini Melisa Akman canlandırmaktadır. 

Melisa Akman kimdir?

20-03/13/melisa-akman.png

1990 doğumlu olan güzel oyuncu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde karşımıza çıktı. Şarkı Söyleyen Kadınlar, Ümmü Sibyan, Koca Dünya filmlerinde ve Kanatsız Kuşlar dizisinde de rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin