Yeni Youtube dizisi Aşk Falan Filan başladı!

Yeni dizi sevilen oyuncuları ile yayın hayatına başladı.

Merve Mutlu
13 Mart 2020 - 15:31
Gündem

Oyuncu kadrosunda:  Melis İşiten, Sergen Deveci, Melis Alaei, Sinan Helvacı, Öykü Naz Altay ve Reyhan Özdilek gibi sevilen ve hem televizyon hem tiyatro dünyası hem de sosyal medyadan tanıdığımız isimlerin yer aldığı yeni dizi Aşk Falan Filan başladı. 

20-03/13/ask.png

İlk bölümü 12 Mart Perşembe günü YouTube’da yayınlanan dizi, Caner Kaya’nın yönetmenliğinde çekilen bir Mehmet Altıoklar ve Itır Arda projesi olarak Youtube'da yerini aldı. İzleyenlere komik ve eğlenceli bir o kadar da keyifli anlar sunacak olan dizi: altı yakın arkadaşın aşkın peşinde yaşadıkları ilginç olayları ve kendi aralarındaki eğlence dolu diyalogları izleyicilere sunuyor. Sina Özer'in de ilk bölümde konuk olduğu dizi, her Perşembe günü saat 17.00’da YouTube kanalında yeni bölümleri ile yerini alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin