Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Deniz bombanın ucunda, Avlu yanacak mı?

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun yeni bölüm fragmanı geldi. İşte detaylar..

Merve Mutlu
26 Nisan 2019 - 15:13
Yeni Bölüm

Başrolde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başarı ile rol aldığı ve kadınların hem hapishanede hem de hayatlarında verdikleri mücadeleleri konu alan Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/26/nergis-ozturkm.png

Yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı belli olmayan dizinin yayınlanan son bölümü oldukça hararetli geçmişti. Birçok sırrın ortaya döküldüğü ve kadroda ayrılıkların yaşandığı bölümün ardından bomba gibi bir bölüm daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Avlu yeni bölümde neler olacak?

Cezaevinde en son yaşananların ardından Azra, Deniz ile kurdukları plan doğrultusunda büyük bir kavga çıkararak hücreye atıldı. Azra ve Deniz'in planı işe yarayacak. Zerrin, Azra'yı hücreye atmasının ardından orada ziyaret ederek kendi kozu için kullanmaya çalışacak. Kudret'in mutfakta, emanetlerin de yani silahların da depoda olduğunu Azra'ya söyleyen Zerrin'in planı: Azra ile Deniz'in açılmasını fırsat bilerek Azra ile Kudret'i birbirlerine öldürtmek olacak.

19-04/26/deniz.png

Zerrin diğer yandan da Melis'in gözünü korkutmaya çalışacak. Ancak her şeyden haberi olan ve Zerrin'den kurtulmalarına az kaldığını bilen Melis, Zerrin'e sağlam bir tokat atarak kim olduğunu gösterecek.

19-04/26/zerrrinnn.png

Deniz'in öldüğünü sandığı ilk aşkı Oğuz Okan'ı, Deniz'i meşgul etmesi ve güçsüzleştirmesi için Deniz'in yakınında tutan Zerrin, Oğuz'un aslında eski nişanlısının kardeşi olduğundan habersizdi. Kardeşi Zeynep ile kendisinin eski nişanlısının yıllar önce doğan ve Oğuz'a teslim edilen Deniz adındaki çocukları hakkında Zerrin'le konuşan Oğuz, Zerrin'i derinden sarsacak.

19-04/26/oguz-okan-1556279089.png

Dizinin yeni bölümünün en çarpıcı sahnelerinden biri de Zerrin'in adamı Necdet'in, Deniz'in içinde bulunduğu cezaevi aracının güzergahına döşediği mayını patlatmak için beklediği an olacak. Aracın giderek yaklaştığı bombanın kumandasını elinde tutan Necdet düğmeye basarsa, sevilen dizinin sonunda Deniz ölmüş olacak. 

19-04/26/deniz-bomba.png

Ayrıca Zerrin'in elindeki çakmağı, benzin dökülmüş bir alana bıraktığı sahnede yanan yerin neresi olduğu da büyük merak uyandırıyor..

Avlu 40. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin