Kızım 29. yeni bölümde neler olacak? Öykü ve Candan'a ne olacak?

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Neler olacağını sizler için derledik. İşte detaylar..

Merve Mutlu
26 Nisan 2019 - 15:19
Yeni Bölüm

Başrollerinde Beren Gökyıldız (Öykü), Buğra Gülsoy (Demir) ve Leyla Tuğutlu'nun (Candan) rol aldığı, Tv8'in sevilen dizisi Kızım'ın 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümüne, Ahmet'in Demir'in sevdiklerine vereceği zarar damgasını vuracak.. 

19-04/26/demir-kizim.png

Kızım yeni bölümünde neler olacak?

Cemal ile Uğur ve Demir'in arasının düzelmesi, hayatlarına kısa sürecek olan bir huzur ortamı verecektir. Ancak bu süre gerçekten kısa sürecektir. İlk hamle Candan'dan gelir: Demir'e müsait olduğu bir anda evliliklerinin formalite olduğunu ve ayrılacaklarını söylemesini ister. "Zaten söylemek istiyordun, al sana fırsat! Madem birlikte olmamız çok saçma.. " diyen Candan'ın öfkesi bu bölümde çözülecek. 

19-04/26/candan-ve-demir.png

Demir'in "Demek bu kadar kolay vazgeçiyorsun. Öykü'den" sözleri üzerine "Ben Öykü'den vazgeçmiyorum. Ben senden.. Ben bu durumdan vazgeçiyorum Demir." demesinin ardından konuşmaları bir telefon ile kesilir. Arayan Murat'tan başkası değildir.. Demir ellerinde çiçeklerle Candan'a giderken, Candan'ı Murat'la görünce çok bozulur ve olduğu yerde kalır.. 

19-04/26/ahmet-kizim.png

Evlerinde çıkan yangını anlamaya çalışan Demir ve Uğur'a kim olduğunu fark ettirecek olan Tuğrul olacaktır. Babasının elinde benzin bidonu ile evin çevresinde birini gördüğünü söylemesi ile evlerini yakanın Ahmet olduğunu anlayan ikili, yanlarına Cemal'i de alarak Ahmet'in peşine düşerler.

 

Öykü ve Candan'a ne oldu?

Ahmet'in "Sen benim peşime düşeceğine git de sevdiklerinin peşine düş sözleri ile eve yönelen üçlü, eve gittiklerinde kapının açık olduğunu ve evde bulunan Sevgi öğretmen, Öykü ve Candan'ın evde olmadığını fark edince olanları anlayacaklardır..

Kızım dizisi 29. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin