Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar'dan rol arkadaşı Kenan Ece'ye duygusal veda mesajı...

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun kadrosundan henüz ayrılan Kenan Ece'nin veda paylaşımına rol arkadaşından duygusal yorum geldi..

Merve Mutlu
26 Nisan 2019 - 16:14
Yeni Bölüm

Star tv ekranlarında ikinci sezonu ile ekran macerasına devam eden Avlu'nun geçtimiz bölümünde Murat karakterinin ölümü ile o rolü canlandıran başarılı oyuncu Kenan Ece diziden ayrıldı. 

19-04/26/kenan-ece-1556283475.png

Kenan Ece'nin diziden ayrılması ile birlikte, iki sezondur yer aldığı dizi ve ekip arkadaşları için duygusal bir veda paylaşımı da yaptı. 

Gardiyan Özlem Balaban'ı canlandıran Onuryay Evrentan, görme engelli mahkum Safiye karakterini canlandıran Ayten Uncuoğlu, Hasret karakterini canlandıran Ayça Damgacı, Dudu karakteriyle Ümmü Putgül, Azra karakterini canlandıran Ceren Moray ve Deniz karakterini canlandıran Demet Evgar ile çekilen bir set fotoğrafını paylaşan Kenan Ece'nin fotoğrafına, Demet Evgar'ın yaptığı;

"Bu kadınlar seni çok sevdi. Bu yoldaki arkadaşlığın unutulmaz." notu, dizinin fanlarını duygulandırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin