Hakan: Muhafız Rüya (Burçin Terzioğlu) kimdir?

Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonu nihayet başladı! İkinci sezona damgasını vuransa Ölümsüzler oldu. İşte o Ölümsüzler'den Rüya..

Merve Mutlu
26 Nisan 2019 - 16:28
Yeni Bölüm

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi Hakan: Muhafız'ın ikinci sezonu başladı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un rol aldığı, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan ve Yurdaer Okur gibi başarılı oyuncuların yer aldığı kadroya ikinci sezonda katılan oyuncular da oldukça dikkat çekici. Ölümsüzler'den Rüya kimdir? Gerçek adı nedir? Sizler için hazırladık... 

Hakan: Muhafız Rüya kimdir?

19-04/26/hakan-muhafiz-ruya.png

Rüya, dünyaya kötülük yaymak ve İstanbul'u almak isteyen Ölümsüzler'den biridir. Hakan'ın babası olan eski muhafız tarafından öldürülmüştür. Yine bir ölümsüz olan Faysal'ın da çok sevdiği eşidir. Faysal onu yeniden diriltmek için muhafızın kanına ihtiyaç duymaktadır. İkinci sezonun başlaması ile Faysal'ın, Leyla'yı kaçırarak karşılığında kan istemesi ve Hakan'ın daha sonra gelerek Ölümsüzler'i uyandırmasını engellemeye çalışması ile kan dökülmüş, bütün Ölümsüzler'le birlikte Rüya da uyanmıştır.. 

Hakan: Muhafız dizisinde Rüya karakterini Burçin Terzioğlu canlandırmaktadır. 

Burçin Terzioğlu kimdir?

19-04/26/burcin-terzioglu.png

9 Mart 1980 doğumlu oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la dünya evine girdi. Son olarak Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteri ile oldukça büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Hakan: Muhafız'ın konusu ne?

19-04/26/hakan-mu.jpg

Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olma özelliği taşıyan ve başrolünde Muhafız Hakan rolü ile Çağatay Ulusoy'un rol aldığı dizinin konusu: Kendi halinde bir genç olan Hakan'ın (Çağatay Ulusoy) hayatı, aslında İstanbul'u korumakla görevlendirilen bir kahraman olduğunu öğrenmesi ile olduğu gibi değişiyor... Yüzyıllardır süregelen bir mirasın sahibi olduğunu öğrenen Hakan, son Ölümsüz'ü yok etme yolunda oldukça heyecanlı ve tehlikeli bir yola giriyor.
Muhafız gömleğini giyen Hakan'a, bu yolda Sadıklar olarak adlandırılan grup da yardımcı oluyor. Hakan'ın en büyük destekçisi ve yardımcısı ise bir sadık olan Zeynep...

Dizinin ikinci sezonunda Ölümsüzler'in Hakan'ın kanı sayesinde uyanması ile dizinin seyri bambaşka bir boyuta taşınıyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin