Avlu'nun İpek'i Nurhak Mine Söz veda notu yayınladı! Demet Evgar ve Ceren Moray da onu unutmadı!

Avlu'nun geçtiğimiz akşam yayınlanan 37. bölümü yine nefes kesti. Son bölümde ayrılan İpek karakterini canlandıran Nurhak Mine veda mesajı yayınladı.

Merve Mutlu
12 Nisan 2019 - 10:23
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) rol aldığı, Star tv'nin perşembe akşamlarında vazgeçilmezi olan dizisi Avlu'nun 37. bölümü geçtiğimiz akşam ekranlardaydı. 

19-04/12/azo.png

Avlu 37. son bölümde neler oldu?

Kudret ile Deniz ve Azra arasındaki gerilim bir yandan devam ederken, diğer yandan da Zerrin müdürün hamleleri gittikçe sertleşti. Kardeşinin kaybına ve intikam isteğine iyice odaklanan Zerrin'in sırlarının peşine düşen Deniz ve Azra, gerçeğe adım adım yaklaştı.

Bölümün sürprizlerinden biri de Nurhak Mine Söz'ün canlandırdığı İpek karakterinin, Kudret korunmasından çekilerek usulsüz bir şekilde uzun süreli hücre cezası alması Azra ve Deniz'in tarafına geçmesi oldu. Zerrin hakkında ifade vermek üzere Deniz'le anlaşan İpek, hiç bilmeden Deniz ve Zerrin arasında başlayacak yeni savaşın hamlesi haline geldi. 

19-04/12/deniz-z.png

Avlu'nun İpek'i Nurhak Mine Söz diziden ayrıldı

Uzun süredir dizide olan İpek karakterinin sahibi Söz'ün diziden ayrılacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. 

Nurhak Mine Söz, diziden ayrılırken duygusal bir veda mesajı paylaştı. 

19-04/12/nurhak-mine.png

"Yola çıkarsın, yol olursun, yolculuk olursun.. Ve bir yolculuğun daha sonuna geldik. Müthiş keyif aldığım, çok güzel anılar biriktirdiğim, dostlar edindiğim, öğrendiğim ve ceplerim dolu dolu yoluma devam edeceğim bir hikaye oldu #avlu ama benim için veda etme zamanı geldi. Teşekkür etmek istediklerim var tabi.. öncelikle müthiş bir oynama ve yaratma alanı açtıkları için yönetmenlerim @hulyathegezer ve @safakball a Yardımcı yönetmenimiz @merve_colak ve bütün reji ekibine, Oynamaktan tarifsiz bir keyif aldığım, içimdeki soytarıyı özgür bırakmama vesile olan ve yaşamım boyunca tanıdığım en özel insanlardan olan canım @nursel_kose ye, cancana yürüdüğümüz silah arkadaşım @saniyesamra ya, mesleklerine karşı duydukları tutkunun yanısıra yeteneklerine ve çalışkanlıklarına tek tek hayran olduğum canım kadınlarım @temedragve @sevdahanimmm @nergisoz @efsaneodag @seyven @aycadamgaci @simel_ @ummu_putgul @onuryayevrentan @idilsivritepe @sarihancigdem , ve her zaman büyük bir titizlikle çalışan kamera, ışık, set, sanat, prodüksiyon, kostüm, saç ve makyaj ekibindeki gizli kahramanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim..Ve son olarak daima yanımda olan dostum, yol arkadaşım, menajerim @burcubinbasaran ve içinde olmaktan büyük keyif aldığım bu projenin mimarı @limon_film ve ailesine, sonsuz teşekkürler ..Başka hikayelerde görüşmek üzere" notunu paylaşarak diziye veda etti. 

Dizide Azra karakterini canlandıran Ceren Moray da, Söz'ün ardından veda mesajı paylaşarak sevgisini gösterdi.

19-04/12/cceren.png

"Dizi mesaisi dediğimiz cenderede, ışıl ışıl girdi avlumuza, parım parım süzüldü yanımızdan, tırnağının ucuna kadar vardı canım @nurhakminesöz şimdi dışarda olanlar düşünsün, bacımız tahliye oldu be." notu ile paylaşım yaptı. 

Başarılı ve güzel oyuncu Demet Evgar da rol arkadaşını unutmadı ve "Güzelim,yeteneklim.Seni, bi izleyen bi daha unutama" sözleri ile İpek karakterine veda etti.

19-04/12/nurhak.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin