Hakan: Muhafız 2. sezon ilk gösterimi yapıldı! Yeni sezona sayılı gün kaldı!

Hakan: Muhafız dizisi 2. sezon prömiyeri ile büyük beğeni topladı! İşte oyuncuların katılımı ile gerçekleştirilen geceden geceden detaylar...

Nurşah
12 Nisan 2019 - 11:36
Gündem

Hakan: Muhafız merakla beklenen 2. sezonu ile 26 Nisan Cuma akşamı Netflix'te izleyici karşısında olacak... Yeni sezon heyecanına sayılı gün kala gerçekleşen gösterimde, dizinin başarılı oyuncuları dikkatleri üzerine çekti!

19-04/12/hakan-muhafiz-2-sezon-oyunculari.jpg

Hakan: Muhafız 2. sezon ilk gösterimi gerçekleştirildi!

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı sevilen Netflix dizisi Hakan: Muhafız'ın 2. sezon ilk gösterimi geçtiğimiz akşam Zorlu Center Cinemaximum'da gerçekleştirildi. 38. İstanbul Film Festivali bünyesinde düzenlenen bu etkinliğe dizinin başarılı oyuncuları ve yapım ekibinden isimler katıldı!

19-04/12/hakan-muhafiz-ayca-aysin-turan-2-sezon.jpg

Gösterim öncesinde dizinin oyuncuların ve yapım ekibinin de katılımı ile düzenlenen söyleşi renkli anlara sahne oldu. Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan, yeni sezon ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara şu şekilde cevap verdi:

Ben çok heyecanlıyım. Güzel bir sezon daha çektik. Çok farklı bir sezon sizleri bekliyor, birincisinden sonra... Leyla adına da çok heyecanlıyım bunu söyleyebilirim...

19-04/12/hakan-muhafiz-2-sezon-promiyer.jpg

Yeni sezonda da İstanbul'un koruyucularının, ölümsüzlere karşı giriştiği amansız mücadeleyi konu edinecek olan olan Hakan: Muhafız dizisinin gösterilen ilk iki bölümü büyük beğeni kazandı. İlk sezonu 10 milyondan fazla izleyiciye ulaşan dizinin, 2. sezonunda da büyük sürprizlerin yaşanacağının altı çizildi... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin