Avlu'nun sevilen oyuncusu Deniz Barut yeni dizi Sol Yanım'da!

Deniz Barut yeni dizisi ile ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
13 Temmuz 2020 - 14:07
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu dizisinde Melis karakterini canlandıran Deniz Barut yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

20-07/13/avlu-melis.png

Serdar Gözelekli'nin yöneteceği Melis Civelek'in ise yazdığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırladığı Sol Yanım dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu kadrosunda: Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in eski başrolü Özge Yağız'ın yanı sıra Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin ve Emre Bey'in de dahil olduğu diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

Deniz Barut yeni dizi Sol Yanım'la ekranlarda olacak!

20-07/13/deniz-barut.png

Kaybolan Yıllar, Elde Var Hayat, Lale Devri, Anneler ve Kızları, Son Çıkış, Hayatımın Aşkı ve Avlu dizilerinde rol alan Deniz Barut şimdi de yeni başlayacak olan Sol Yanım dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin