Kanal 7'nin fenomen dizisi Yemin'in kadrosuna Elif Özkul katıldı!

Yemin dizisinin kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
13 Temmuz 2020 - 10:31
Gündem

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen Yemin dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Başroldeki Özge Yağız'ın diziden ayrılmasının ardından katılan yeni isim heyecan yarattı. 

20-07/13/oyuncu-elif-ozkul.jpg

Kanal 7 ekranında izleyicilerle 2 sezondur buluşmakta olan Yemin dizisinde, Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız, ani bir kararla diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda Sol Yanım dizisinde yer alacak olan oyuncunun yerine kimin geleceği de merak konusuydu. Dizide Gökberk Demirci'nin canlandırdığı Emir karakterinin partnerinin kim olacağı belli oldu. 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi için Kara Sevda dizisinde Sema karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken ardından da Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehime Sultan karakterini canlandıran Elif Özkul ile anlaşmaya varıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin