Osman Sonant Nizamı Alem dizisinin kadrosunda!

TRT1'in yeni dizisi Nizamı Alem'e bir oyuncu daha katıldı.

Merve Mutlu
13 Temmuz 2020 - 10:13
Gündem

Akli Film tarafından TRT1 ekranları için hazırlanan ve Nizamı Alem adını taşıyan yeni dizinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Oyuncu seçmeleri süren dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

20-07/13/nizami-alem-dizisi.jpg

Sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Ekin Koç ve Gürkan Uygun'un isimlerinin netleştiği yeni dizi için çalışmalar sürüyor. Bir dönem dizisi olacak olan ve Sultan Melikşah, Hasan Sabbah, Terken gibi karakterlerin yer alacağı dizinin 2020 yılının Eylül ayında izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Oyuncular da dünyaca ünlü Stunts Nomad ekibinden kılıç ve binicilik eğitimi almaya başladılar.

Osman Sonant Nizamı Alem dizisinin kadrosunda!

20-07/13/osman-sonant.jpg

Başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren TRT1'in yeni dizisi Nizamı Alem'in yeni oyuncusu Andreas karakterini canlandırmak üzere Osman Sonant oldu. Sonant daha önce Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Beş Kardeş, Fi, Çi, Ufak Tefek Cinayetler ve Ya İstiklal Ya Ölüm gibi dizilerde rol almıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin