Avlu'nun son bölümünde Zerrin her şeyi itiraf etti! Nihal'i öldüren Zerrin çıktı!

Star tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Avlu nefes kesen son bölümü ile izleyenleri şaşırttı!

Merve Mutlu
26 Nisan 2019 - 14:06
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Nursel Köse (Kudret) ve Ceren Moray'ın (Azra) rol aldığı Avlu dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan 39. bölümü izleyenleri şaşırttı. Sona yaklaşan ve yeni sezonda devam edip etmeyeceği belli olmayan dizide yaşananları sizler için derledik..

19-04/26/avlu.png

Nihal'i öldüren Zerrin çıktı!

Deniz'in, kızı Ecem'in suçunu üstlenerek girdiği cezaevinde, çıkan kargaşa ortamında cezaevinin o zamanki müdürü olan Nihal'in öldürülmesi büyük sansasyon yaratmış, bu ölümden elinde bıçakla yakalanan Deniz suçlu bulunmuştu. Nihal'in ölümü ile cezaevinin yeni müdürü Zerrin'in gelişi ise çok daha tehlikeli bir savaşın habercisiydi..

Uzun bir zamanın ardından Nihal'i öldürenin Deniz olmadığı anlaşılmış, Zerrin'in başlattığı savaş da Nihal'in ölümünden sorumlu olanın Azra olduğunu ortaya çıkarmıştı. Bu durum Azra ile Deniz'in arasını açsa da Zerrin'in istediği sonuç alınamamıştı..

19-04/26/zerrin.png

Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde: Zerrin, kendisiyle yakınlaşan Nihal'n eşi Murat'ın Deniz ile olan konuşmalarını duyarak planı anladı ve onlardan önce davranmak için yeni bir plan yaptı. Oktay'ı Necdet'e öldürtmeye çalışan Zerrin bu kez kendi işini kendi yapacaktı. Tolga komserin "Cinayetler" sözü ile Yiğit dışında birinin daha ölümünden sorumlu olduğunu anlayan Murat, kardeşi Zeynep'in intikamını almaya çalışan Zerrin'in Nihal'in ölümünden de sorumlu olduğunu anladı.

19-04/26/kenan-ece-1556276741.png

Zerrin'in yemek yaparak Murat'ı davet ettiği akşam, Murat elinde silahla hesap soracakken Zerrin'in, içkisi döktüğü zehir nedeniyle öldü. Murat'ın can çekiştiği anlarda ise, Necdet'in kendisini kameradan izlediğinden habersiz olan Zerrin Yiğit'in ve Oktay'ın ölümünü kendisinin planladığını ama Nihal'i bizzat kendi elleriyle öldürdüğünü Murat'a anlattı. Murat'ın hayatını kaybetmesi ise izleyenleri hem şaşırttı hem de üzdü..

Zerrin'in kardeşi Zeynep, Zerrin'in nişanlısıyla ilişki yaşamış...

19-04/26/oguz-okan.png

Bölümün çarpıcı olaylarından biri de, Deniz'in öldüğünü sandığı ilk aşkı olarak karşımıza çıkan Oğuz Okan'ın, Zerrin'in eski nişanlısının kardeşi çıkması oldu. Zerrin'in soyadını gördüğünde bir şeyler hatırlamaya çalıştığı belli olan Oğuz, eski kutuları açtığında abisi ile Zerrin'in fotoğraflarını gördü. Geçmişe giden Oğuz'un, abisinin birgün kendisine gelerek Zeynep ile bir kez beraber olduklarını, Zeynep'in hamile olduğunu ve korkudan kimseye söyleyemediği için kürtaj süresinin geçtiğini söylediği anlar ekrana geldi.

Bir süre sonra da doğan bebeği alıp kendisi bakan Oğuz'un, doğan bebeğe Deniz'in adını vermesi de izleyenleri şaşırttı. Zerrin'in, intikamı için yaşayan ablasının nişanlısından çocuk sahibi olduğunu Zerrin'in öğrendiğinde ne tepki vereceği ise merak konusu oldu..

Avlu Oktay öldü mü?

19-04/26/oktaay.png

Avlu dizisinde Zerrin'in adamı tarafından kandırılan ve Kilyos'a giden Oktay, Necdet'in kim olduğunu anladı ve Oktay'ın bunu anlaması büyük bir kavgayı başlattı. Terastan düşerek kayalıklara çakılan Oktay'ın öldüğünü düşünen Necdet bu durumu Zerrin'e söyledi. 

Ancak Oktay ölmedi. Tolga'nın Kilyos'a kadar izini sürdüğü Oktay, balıkçıların kendisini ağır yaralı bularak hastaneye kaldırması ile hayatta kaldı. Yoğun bakımda olan Oktay'ın kendine geldiğinde her şeyin ortaya çıkması bekleniyor..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin