Kadın 60. bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar Arif defterini kapattı.. ArBah'çılar üzülecek!

Fox ekranlarının salı akşamlarında vazgeçilmezi haline gelen dizisi Kadın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar Arif'ten vazgeçti..

Merve Mutlu
26 Nisan 2019 - 13:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi (Bahar) ve Caner Cindoruk'un (Sarp) rol aldığı; Fox ekranlarında yayınlanan ve salı akşamlarının reyting listelerinde büyük başarı yakalayan dizisi Kadın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/26/kadin.png

Kadın yeni bölümde neler olacak?

Öldü sandığı kocası yıllar sonra yeniden hayatına eşi ve çocuklarıyla giren Bahar'ın aklı çok karıştı. Bir tarafta büyük bir aşkla bağlı olduğu ve yıllardır acısını çektiği eşi Sarp, diğer tarafta eşinin yaşadığı halde kendisine bunu söylememesi ve evlenerek çocuk sahibi olması diğer yandan da her anında yanında olan Arif üçgeninde kalan Bahar, artık kararını vermek üzere.. 

Arif, Sarp'ın gelişi ile büyük huzursuzluk yaşamaya başlamış, Bahar ve çocukların can güvenliği için başbaşa şehirden uzakta kalmalarına razı olmuştu. Nezir tehlikesinin atlatılması ile birlikte hayatlarına geri dönen Bahar ve çocukları, onların iyiliği için hapse girmeye razı olan Arif'in de ger dönüşü ile büyük bir ikilem bekliyordu..

19-04/26/bhar.png

Yeni bölüm fragmanında: Sarp ve Bahar başbaşa deniz kenarında görünüyorlar. Bahar'ı yeniden birlikte olmaya ikna etmeye çalışan Sarp, Bahar'ın Arif'ten tamamen koptuğunu öğrendi...

ArBah fanlarını üzen bu gelişme SarBah fanlarının ise yüzünü güldürdü.

Kadın 60. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin