Ayşegül İşsever Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda!

Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna yeni oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
14 Aralık 2020 - 10:13
Gündem

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Kerem Bursin ile Hande Erçel'i bir araya getiren romantik komedi türündeki sevilen dizi Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümünde kadroya yeni bir oyuncu daha dahil oluyor.

20-12/14/sen-cal-kapimi.jpg

Neslihan Yeldan, Bige Önal, Elçin Afacan, Anıl İlter ve Melisa Döngel gibi başarılı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren ve en son İlayda Çevik'in aralarına katıldığı kadrosu ile beğeni toplayan dizi, Altan Dönmez yönetmenliğinde çekilmeye devam ediyor.

Ayşegül İşsever Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda!

20-12/14/sen-cal.jpg

Halasının çiçekçi dükkanında çalışan ve hayali başarılı bir peyzaj mimarı olmak olan Eda'nın eğitim bursunu kesen Serkan Bolat'ın karşısına çıkarak hesap sormak isterken, bursunu geri alma karşılığında 2 ay boyunca nişanlı rolü yaparken birbirlerine farkında bile olmadan aşık olmalarını konu alan dizide, Eda'nın ailesini kaybetmesinin ardından aralarının bozulduğu ve halasının dahi görüşmediği zengin babaanne karakteri ile Ayşegül İşsever kadroya dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin