Superstore dizisi 6. sezonuyla final yapıyor! Dizi neden bitiyor?

NBC kanalının uzun soluklu komedi dizisi Superstore sona yaklaşıyor! 6. sezon aynı zamanda final sezonu olacak! Detaylar...

Amerika'nın mega süpermarketi Cloud 9 kepenkleri indirmeye hazırlanıyor!

SUPERSTORE SONA ERİYOR!

2015 yılında ekran macerasına başlayan ve o tarihten bu yana çizmiş olduğu başarılı grafikle NBC ekranlarında altı sezonu deviren tek kamera yöntemiyle çekilen "Superstore" dizisi final yapıyor!

NBC'den yapılan açıklamaya göre dizinin devam etmekte olan 6. sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

15 bölümden oluşacak final sezonunun dört bölümünün yayınlanmasının ardından 14 Ocak'a kadar araya giren yapım, sezonun kalan bölümlerinin yayınlanmasının ardından toplam 113 bölümle ekran macerasını noktalamış olacak.

20-12/14/superstore-oyunculari.jpg

NBC kanalının senaryolu içeriklerden sorumlu ismi Lisa Katz konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Superstore her zaman insanları güldürmenin yanı sıra onların derinden ilgilendikleri önemli konulara da değinen bir NBC dizisi oldu. Bu, harika özelliklere sahip yazar, yapımcı, oyuncu ve ekibin ortak çalışması ile oldu. Herkese katkılarından dolayı inanılmaz derecede minnettarız. Bu dizi sonsuza kadar, değerli bir geçmişe sahip olduğumuz en iyi iş yeri komedileri arasındaki yerini koruyacak" derken Universal Television Başkanı Erin Underhill ise şu ifadeleri kullandı: "Cloud 9'un duvarları içinde anlatabildiğimiz hikayelerden inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. Dizinin yaratıcısı Justin Spitzere'e, güncel sorumluları Jonathan Green & Gabe Miller'a ve tüm yazar, oyuncu, teknik sorumlulara teşekkür etmek istiyoruz. Superstore ile bizlere yalnızca mizah dolu bir komedi getirmekle kalmadılar, aynı zamanda dizinin sosyal açıdan en etkili yapımlardan birisi olmasını sağladılar."

Dizinin yıldız isimlerinden America Ferrera beşinci sezon sonunda kadrodan ayrılmış ve altıncı sezonun ilk iki bölümü için konuk oyuncu olarak geri dönüş yapmıştı.

NBC'DEN KOMEDİ DİZİLERİ İLE İLGİLİ KARARLAR GELMEYE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz aylarda salgın dönemi komedi dizisi Connecting'i yayın akışından çıkaran NBC böylelikle bir başka komedi dizini de bitirme kararı aldı. Brooklyn Nine-Nine 2021 yılı içinde geri dönecekken; yeni diziler Mr. Mayor, Young Rock ve Kenan ise kanalın umutlu olduğu yeni komedi dizileri arasında yer alıyor.

20-12/14/superstore-izle.jpg

Justin Spitzer'ın senaryosunu kaleme aldığı; hikayesi St. Louis, Missouri'de yer alan Amerikan mega süpermarketi Cloud 9'da çalışan bir grubun etrafında geçen Superstore'un oyuncu kadrosunda Ferrera dışında Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Sakura, Kaliko Kauahi ve Mark McKinney gibi isimler rol alıyor.

Universal Television, Spitzer Holding Company ve The District ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yönetici yapımcı kadrosu ise Spitzer ile birlikte Ruben Fleischer, David Bernad, Gabe Miller & Jonathan Green ve Jackie Clarke'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin