Aziz 5.Bölüm'de Neler Olacak? İşte Yeni Fragman

Aziz 5.Bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Aziz yeni bir mücadeleye girecek gibi duruyor. Halı atölyesini geliştirmek için elinden geleni yapacak.

Aziz dizisi 4.bölümle beraber artık tam olarak başladı. Dizide Aziz’in resmen geri dönüşü gerçekleşti. Önce Antakya’ya geri dönen, sonrasında ise hayatını yeniden kurmaya başlayan Aziz, 4.bölümde atölyeyi de açmıştı. Tabii ki bunda yöre halkının katkısı da çok oldu. 5.bölümle beraber ise yeni bir mücadele başlayacak. Aziz 5.Bölüm'de neler olacak? İşte yeni fragman olacakların özetini de bize sunuyor desek yeridir.

Aziz 5.Bölüm'de Yeni Sürprizler Gelecek

Dizinin 5.bölümünde hem Mösyö Pierre hem de Aziz’in amcası Galip Payidar harekete geçecek. Aziz, atölyeyi açtı ve kimse engelleyemedi. Yeni bölümde de atölyeyi geliştirmek için çalışmalara başladığını göreceğiz.

Ama dediğimiz gibi yolun başından onu engellemek için herkes harekete geçecek. Tabii ki yanında çalışanlar ve Efnan tam olarak destek verecek ama Aziz’in işi bir hayli zor olacak gibi gözüküyor.

Çünkü önünde bir de Fransızların engelini görecek. Her şekilde halı atölyesini büyütmek için elinden geleni yapacağını gördüğümüz Aziz’in yaşayacağı daha çok şey var.

Mesela ailesiyle yeniden bir araya gelmesi gibi. Bir doğum günü kutlamasında Payidar ailesi, Aziz’i de çağıracak. Uzun bir süre sonra aile yeniden bir araya gelecek. Aziz ise davete Efnan’ı da götürecek.

Efnan ile Aziz arasındaki yakınlaşmanın da artacağını net olarak anlıyoruz desek yeridir. Aziz 5.Bölüm 2.fragmanını da yazıya ekliyoruz. Yeni bölümde yaşanacakları fragmanda da görebilirsiniz.

Aziz çıktığı bu yolda başarılı olacak mı ya da Efnan ile arasında neler yaşanacak henüz konuşmak için erken. Dizinin temposunun arttığı kesin. Uzun soluklu bir hikayenin başlangıcı yapıldı gibi duruyor. Reytinglerin de iyi gittiğini düşünecek olursak, dizide daha uzun soluklu bir hikayeye hazır olmak lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin