Camdaki Kız 22.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı! Hayri Ne Yapacak?

Camdaki Kız 22.Bölüm 2.Fragmanı paylaşıldı. Melisa'nın Hayri'ye yakalanıp yakalanmadığı konusunda da yeni gelişmeler var. Peki, Adil ne yapıyor?

Camdaki Kız 21.bölümde en son Melisa ile Hayri’nin karşılaşması stresi yaşanmıştı. Melisa’yı ailesiyle tanıştırmak için eve getiren Muzo, plan dışı yaşananlardan sonra Hayri’ye yakalanma riskiyle karşı karşıya gelmişti. Görünen o ki bir Hayri ile Melisa evde karşılaşmayacak. Muzo bir şekilde bunu engelleyecek. Camdaki Kız 22.Bölüm 2.Fragmanı bunu gösteriyor.

Hayri’ye Muzo’nun söylediklerinden sonra Hayri’nin işten ayrıldığını görüyoruz. Ama geri dönecek mi dönmeyecek mi bilmiyoruz. Ayrıca yeni bölümde Melisa’nın gerçekleri de ortaya çıkacak gibi duruyor.

Camdaki Kız 22.Bölüm 2.Fragmanı ve Yeni Bölüm Beklentileri

Yeni bölümde Hayri dışında odaklanacağımız iki isim olacak. Birisi Melisa bir diğeri de Adil Bey olacak. Melisa, Sedat’ın oyununa düşecek ve Sedat onun gerçeğini ortaya çıkarmak için otele çağıracak. Melisa aslında kim ve ne iş yapıyor burada anlayacağız.

İkinci kişi ise Adil olacak. Adil de iyice Cana’ya kapılmış olarak gözüküyor. Cana, bu durumu kendisi lehine kullanacak onu da anladık ama Feride’nin bu durum karşısında neler yapacağını bilmiyoruz.

En son Camdaki Kız 22.Bölüm 2.Fragmanında Feride, Cana ile Adil’in konuşmasını duyuyor ve bunun da etkisiyle beraber evde merdivenlerden düşüyor. Sonrasında ne olacak Feride yaralanacak mı kesin olarak bilmiyoruz. Sadece Nalan’ın hastaneye götürdünüz mü şekilde telefonda görüştüğü duyuluyor.

Hayri işten ayrılacak mı? Melisa yakalanacak mı? Adil ile Cana arasında neler yaşanacak? Feride tüm bu olanlar karşısında nasıl adımlar atacak? Hepsi Camdaki Kız 22.Bölüm ile beraber karşımıza çıkacak. Yeni bölümde Nalan’ın Sedat’ın çevirdiklerini öğrenip öğrenmeyeceği konusu da büyük bir soru işareti olarak kalan kısımlardan. Bu konuda da sürprizlere hazır olmak lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin