Netflix yapımı Beni Evime Götür yürekleri burkacak! Konusu ne?

Beni Evime Götür (Lead Me Home) ile ABD'nin Batı Yakasındaki evsizlerin dokunaklı hikâyeleri... Netflix kısa filminin konusu, fragmanı...

Netflix'ten yürek burkan bir kısa belgesel...

Beni Evime Götür'deki (Lead Me Home) ABD'nin Batı Yakasındaki evsizlerin dokunaklı hikâyeleri, giderek büyüyen bir insanlık krizinin portresini güçlü bir sinema diliyle gözler önüne seriyor.

40 dakika süreli bu kısa belgesel film 30 Kasım 2021 Salı tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebiliyor.

BENİ EVİME GÖTÜR NASIL BİR YAPIM?

Pedro Kos (Yörüngeyi Değiştirenler) ve Jon Shenk (Athlete A, Audrie ve Daisy) ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın konusuna biraz daha detaylı bakacak olursak;

Her gece 500.000 Amerikalı evsizlik sorunu yaşıyor. İşte Lead Me Home, konuyla ilgili deneyimleri birden fazla perspektiften yakalayan Jon Shenk ve Pedro Kos'un arkasında olduğu kısa bir belgesel.

Bu sürükleyici film, gerçek yaşam hikayelerini anlatarak bilgisiz tutumlara ve modası geçmiş politikalara meydan okuyor ve izleyiciye derinlemesine bir bakış açısı sunuyor.

21-12/02/lead-me-home-izle.jpeg

Los Angeles, San Francisco ve Seattle'da üç yıl boyunca çekilen film, Amerika'daki evsizlik salgınını "göster-söyleme" yaklaşımıyla sunuyor ve barınaklarda yaşamlarını sürdürenlerin samimi referanslarını içeriyor.

21-12/02/lead-me-home-foto.jpeg

Prömiyerini 2021 Telluride Film Festivali'nde yapan, AFI Fest'te de kendine yer bulan Beni Evime Götür, Actual Films yapımcılığında hazırlandı.

"Beni Evime Götür" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin