Çizgi roman uyarlaması Kayko ve Kokosh Netflix'te başladı! Diziyi tanıyalım!

Fenomen haline gelen kült çizgi romandan uyarlanan animasyon dizi "Kayko ve Kokosh" Netflix'te başladı! Konusu, fragmanı, kadrosu...

Gerçek dostluk her şeyi fethedecek!

Fenomen haline gelen kült çizgi roman ekranda hayat buluyor! Janusz Christa imzalı çok sevilen kült çizgi romandan uyarlanan animasyon dizi "Kayko ve Kokosh" Netflix arşivindeki yerini aldı.

Orijinal ismi "Kajko i Kokosz" olan Polonya yapımı animasyon dizinin 2 sezonu artık Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

KAYKO VE KOKOSH'UN KONUSU NE?

İki Slav savaşçının Mirmil Köy'ü, Çapul Ordusu'nun korkunç egemenliğinden korumak için ellerinden geleni yapmasını konu edinen Kayko ve Kokosh'un bölüm bilgileri şu şekilde:

5 bölümden oluşan 1. sezonun bölüm sıralaması şöyle:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Hegemon'un Gizli Silahı" (15 dk)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Breakbone'un Flütü" (15 dk)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Altın Kadeh" (16 dk)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Pofuduk'un Hayatı Tehlikede" (15 dk)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Sopanın Sırrı" (15 dk)

21-12/01/kayko-ve-kokosh-foto1.jpg

İkinci sezonda; Kayko ve Kokosh, çıktıkları her şey dahil tatilden abartılı bir 16. yaş günü partisine kadar türlü maceralara atılmaya devam ediyor. Bu sezon, bizi 9 bölümlük çok daha uzun bir macera bekliyor. İkinci sezonun bölüm rehberi ise şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Hayaletli Köy" (15 dk)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Tatil" (15 dk)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Başrahip" (16 dk)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Hamam" (15 dk)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Kaprilda'nın Hilesi" (15 dk)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Uçuş Okulu" (15 dk)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Ormanın Bilgesi" (15 dk)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Kahkaha Günü" (16 dk)
- 2. Sezon 9. Bölüm: "Vahşi Doğada" (15 dk)

Dizinin tüm bölümleri aynı zamanda çizgi roman serisinin en yeni ciltlerinin de yazarı olan Maciej Kur ile Rafał Skarżycki tarafından kaleme alındı.

21-12/01/kayko-ve-kokosh.jpg

Kayko ve Kokosh'un seslendirme kadrosu ise Artur Pontek (Kayko), Michał Piela (Kokosh), Jarosław Boberek (Mirmił), Agata Kulesza (Jaga), Jan Aleksandrowicz-Krasko (Łamignat), Grzegorz Pawlak (Hegemon), Anna Apostolakis (Lubawa), Jacek Kopczyński (Corporal), Abelard Giza (Oferma), Krzysztof Zalewski (Wit), Mateusz Łasowski (Siłacz), Eryk Lubos (Rodrus) gibi isimlerden oluşuyor.

2022 yılı içinde yeni bölümlerinin gelmesi beklenen Kayko ve Kokosh, EGoFILM yapımcılığında hazırlanıyor.

"Kajko i Kokosz" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin