Baba 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadir'den Sürpriz Hamle

Baba 14. bölüm fragmanı yayına açıldı. Yeni bölümde Kadir'in bulunduğu durumdan kurtulduğunu göreceğiz. Ayrıca Büşra'yı da yine önemli bir karar bekliyor.

Baba 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba gibi geçen bir 13.bölümden sonra yeni bölümde cevap bekleyen çok fazla soru karşımıza çıkmıştı. Bu sorulardan birisi de Kadir’in durumu olmuştu.

Kadir, İlhan’ın oyunuyla beraber yanan dükkanda yaşlı bir adamla mahsur kalmıştı. Kurtulacak mı kurtulmayacak mı derken cevabı yeni bölüm fragmanı verdi.

Baba 14. Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölüm fragmanında ilk görülen detay, Kadir’in kurtulduğu. Dükkanda kapalı kalmış olsa da bir şekilde buradan çıkmayı başarmış gibi gözüküyor. Dükkanın yanması ise aileyi durdurmuyor.

Yine aile el ele vererek dükkanı temizlemeye ve yeniden eski haline getirmeye çalışıyor. Bu arada İlhan cephesinde neler yaşanacağı da merak konusu olmuştu. Zira en son Emin ile İlhan’ın karşı karşıya geldiğini görmüştük.

Emin, İlhan ile neler konuştu bu konuda bir detay gösterilmiş değil. Sadece Kadir ile Emin’in beraber Büşra ile konuştuklarını ve onu ikna etmeye çalıştıklarını görüyoruz.

Emin, İlhan’ın değişmeyeceğini söylese de Büşra buna inanmak istemiyor ve ısrarla İlhan’ın değişeceğini savunuyor.

Büşra’nın nasıl bir karar vereceği de fragmanda gösterilmiyor. Bir sonrası sahnede asıl olay dikkat çekiyor. Kadir’in başka bir planı olduğunu anlıyoruz.

Şirketin önüne gelen Kadir, önemli bir plana adım atacak gibi duruyor. Kılık değiştirerek şirkete giriş yaptığını görüyoruz. Artık Servet’e karşı bir adım mı atıyor yoksa İlhan’a karşı mı bir adım atıyor bu konuda da bilgi yok.

Yeni bölüm fragmanında Servet’i sadece bir sahnede görüyoruz. Servet o sahnede de dükkanı temizlemeye giden ailesinin yanına gidiyor ve Münevver’in işi hakkında bir şeyler söylüyor.

Artık geri kalanlar yeni bölüme. Kadir bulunduğu durumdan nasıl kurtuldu? Büşra ne yapacak? Bunları yeni bölümde öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin