Baba 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sezon Finalinde Neler Olacak?

Baba 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümle beraber dizi sezon finali yapacak. Peki söylediği gibi diziden ayrılan isimler olacak mı? İşte son fragman.

Baba 15. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin sezon finali yapacağı da net olarak ortaya çıktı. Sezon finalinde neler olacağı ise az çok fragmanda gözüküyor desek yeridir.

En son yayınlanan bölümde dizide Servet’in çöküşünü görmüştük. Şahika artık oyun oynamayı bırakmıştı ve Servet’i dolandırarak evden ayrılmıştı. Bunun sonucunda bir çöküş yaşayan Servet, babasının dükkanının önüne kadar yürüyerek gitmişti.

Baba 15. Bölüm Fragman ve Sezon Finalinde Yaşanacaklar

Yeni bölüm fragmanında da Servet’in dükkan önünde çöküp kaldığını görüyoruz. Artık ailesi onu affedecek mi belli değil ama Cansu’nun yeni hedefinin Servet olduğunu net olarak görüyoruz.

Cansu, bir yemek sırasında Servet’i öpmeye kalkıyor ve Kadircan da bunu görüyor. Fragmana devam ettiğimiz zaman Kadircan’ın bu gördükleri sonrasında bir çılgınlık yaptığını anlıyoruz.

Amcası Kadir’e giden Kadircan ne yaptı tam olarak belli değil ama Cansu ile alakalı bir şey yaptığı çok net. Yaptıkları sonrasında Kadircan karakola mı düşecek bu konuda da bir bilgi yok ama işaretler var.

Yaşar, karakolun önünde görüntüleniyor. Baba 15. bölüm fragmanından anladığımız Yaşar, karakol önünde birden yere yığılıyor. Sonrasında hastanede bir görüntüsünü görüyoruz.

Durumunun nasıl olduğu konusunda da bir bilgi yok ama ağır bir durumda olduğunu da anlıyoruz. Artık bu kısımda neler yaşanacak bunu da merakla bekliyoruz.

Diğer taraftan İlhan’ın neler yapacağı da çok merak ediliyor. En son Kadir, İlhan’ın tüm parasının çalınmasına neden olmuştu. Büşra bu bölümde İlhan’ı durdurmaya çalışıyor ama İlhan’ın ne yapacağı net olarak gözükmüyor.

Baba 15. bölüm fragmanında gördüklerimiz bunlar. Sezon finalinde 3 oyuncunun ayrılması gündemde. Artık sezon finalinde daha nasıl sürprizler göreceğimizi merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin