Baba 9. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! İlhan ile Servet Karşı Karşıya

Baba 9. Bölüm ön izlemesi yayınlandı. İlhan ve Servet arasında yaşanan olay ortaya çıkacak mı? Servet hapse mi girecek? İşte yeni bölümden ilk detaylar.

Baba dizisinde 8.bölüme damga vuran gelişme, Servet’in İlhan’ı inşaattan atması olmuştu. Yüksekten düşen İlhan, ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Yaşanan olaylardan sonra Büşra ile İlhan arasındaki olaylar da gün yüzüne çıkmıştı. Büşra tüm ailesine karşı gelerek İlhan’ın yanında yer almıştı. Baba 9. Bölüm ön izlemesi de buradan devam ediyor.

Açıkçası yeni ön izleme, en çok merak edilen kısma odaklanmış desek yeridir. İlhan ile Servet olaydan sonra ilk defa karşı karşıya geliyor. Üstelik karşılaştıkları yer, tahmin edildiği gibi karakol.

Baba 9. Bölüm Ön İzlemesi ve Yeni Bölümde Yaşananlar

Ön izlemeye baktığımız zaman Servet’in karakola çağrıldığını görüyoruz. İlhan ise tekerlekli sandalye ile karakola getiriliyor. Daha sonra İlhan’a bazı sorular sorulduğunu görüyoruz. İlk soru o gece Servet’in yanında olup olmadığı oluyor.

Komiser İlhan’a bu soruyu yönelttikten sonra İlhan, Servet’in o gece yanında olduğunu doğruluyor. Bunun hemen arkasından bir soru daha geliyor. Bu kez Servet’in onu itip itmediğini soruyorlar. İlhan’ın bu soruya verdiği cevabı ise göremiyoruz.

Zira ön izlemede bu kısma yer verilmemiş. Ama tavırlarına bakacak olursak İlhan, sanki Servet’in onu ittiğini söylemeyecek gibi duruyor. Ama bu sadece bir tahmin. Bunun için en azından Baba 9. Bölüm fragmanını beklemek lazım.

Büşra’nın yaşanan tüm olaylarda yerinin ne olacağını da merak ediyoruz. 8.bölümde Büşra, çok önemli bir ihanete adım atmış ve abisi Kadir’e karşı olarak İlhan’ın yanında yer almıştı. Bu bölümde haliyle çok daha fazla merak uyandırdı. Sadece Servet ile İlhan değil, Büşra olayında da işlerin nereye varacağını merak ediyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin