Netflix suç dizisi Jimmy Savile: Bir Canavarın Portresi yayında! Konusu ne?

Bütün ülke seyretti ama kimse görmedi... Gerçek suç-biyografi belgeseli "Jimmy Savile: Bir Canavarın Portresi (Jimmy Saville: A British Horror Story)" izleyiciyle buluştu. Konusu, fragmanı, bölümleri...

Bütün ülke seyretti ama kimse görmedi...

Netflix, dünyanın her köşesinden pek çok suç belgeselini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak bir başka gerçek suç-biyografi belgeseli "Jimmy Savile: Bir Canavarın Portresi (Jimmy Saville: A British Horror Story)" izleyiciyle buluştu.

06 Nisan 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen yapım 2 bölümden oluşuyor.

JIMMY SAVILE: BİR CANAVARIN PORTRESİ'Nİ TANIYALIM!

Jimmy Savile: Bir Canavarın Portresi'nde izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

TV yıldızı Jimmy Savile, sıra dışı kişiliği ve hayırseverliğiyle İngilizlerin gönlünü fethetti. Ancak cinsel taciz suçlamaları, hiç bilinmeyen bir yönünü ortaya çıkardı.

Jimmy Savile, Birleşik Krallık'ın en sevilen televizyon kişiliklerinden biriydi. 2011 yılındaki ölümünden kısa bir süre sonra bir soruşturma, kurbanların 5 yaşında olduğu 450'den fazla korkunç cinsel saldırı ve istismar iddiasına yol açtı.

Belgesel, geniş arşiv görüntüleri aracılığıyla Jimmy'nin içindeki kötülüğü inceliyor ve onun kırk yıl boyunca bütün bir ulusu nasıl kandırmayı başardığını araştırıyor.

22-04/08/jimmy-saville-a-british-horror-story-izle.jpeg

"JIMMY SAVILE: BİR CANAVARIN PORTRESİ" BÖLÜMLERİ

80 dakika süreli ilk bölümde; ünlü DJ ve sunucu Jimmy Savile'in, Birleşik Krallık'ta hem işçi sınıfının hem de üst tabakanın kalbine girmesine ama sıra dışı imajının ardında tarifsiz bir karanlığın saklı olmasına tanıklık ediyoruz.

91 dakikalık ikinci kısımda ise; kurbanları konuşuyor ve gazeteciler bu güçlü, korunan yıldızı araştırıyor. Ve "İnternette dedikodular yayılmaya devam ettikçe Jimmy’nin sırları daha ne kadar gizli kalabilir?" sorusunun cevabı araştırılıyor.

22-04/08/jimmy-saville-a-british-horror-story-foto2.jpeg

Jimmy Savile: A British Horror Story'nin fragmanına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

"Jimmy Savile: A British Horror Story" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin