Baba Dizisi için Afiş Yayınlandı! İddialı Geliyor

Baba dizisi için afiş görselleri de paylaşıldı. Dizi için hazırlanan afiş, aslında konuyu çok iyi bir şekilde özetliyor desek yeridir. İşte diziden son gelişmeler.

Bu sezonun en merak edilen dizisi Baba dizisi. Show TV’nin bombası diyebileceğimiz dizinin bu kadar merak edilmesini sağlayan konusundan çok dev oyuncu kadrosu. Çok iddialı isimleri bir araya getiren dizide başrolde Haluk Bilginer’in olması da ayrı bir heyecan konusu.

Usta oyuncunun önderliğinde devam edecek dizide birbirinden iddialı oyuncuları da göreceğiz. Dizinin ilk bölümü ise 15 Şubat tarihinde ekranlarda olacak. İlk bölüm için de beklentilerin yüksek olduğu dizinin fragmanlarının paylaşıldığının da bilgisini vermiştik.

Şimdi ise dizi için yeni afiş görsellerinin paylaşıldığının haberini aldık. Dizi için paylaşılan afiş, en az dizi kadar ilgi çekici duruyor baştan belirteyim.

Baba Dizisinin Afişi ve Detaylar

Afişe baktığımız zaman görünen tek ismin Haluk Bilginer olduğunu belirtelim. Diğer oyuncular ise Haluk Bilginer’i sırtından çekiyor. İlginç bir afiş çalışması olduğunu söylemek lazım.

Afişin üzerinde de yer aldığı gibi “Bir Anadolu Hikayesi” konu edinecek ve dizi Salı günleri yayınlanacak. Ay Yapım imzasını taşıyacak olan dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak yapacak.

Senaryo kısmında ise Ekin Atalar ve Gökhan Horzum’un kalemini göreceğiz. Artık dizinin ne denli geri dönüş alacağı ve beklenen ilgiyi toplayıp toplayamayacağı da Salı günü belli olacak.

22-02/10/baba-dizisi-2.jpg

Zira daha önce de bu konuda bir içerik paylaşmıştık. Salı günleri çok iddialı diziler var. Zaten yayında olan Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey bir yana, 3 Kız Kardeş gibi iddialı bir yapımda ekranlara gelmeye başlayacak.

Hangi dizinin günün birincisi olacağını tüm diziler yayınlandıktan sonra göreceğiz. Şu an için en iddialı aday Baba dizisi gibi gözüküyor. Ama yine de tüm dizilerin yayınlanmasını bekleyelim ve yarışı öyle görelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin