Exxen Aşk Kumardır Yayın Tarihi Açıklandı

Exxen Aşk Kumardır yayın tarihi kesinleşti. Exxen sosyal medya hesapları üzerinden Exxen Aşk Kumardır dizisi için ilk bölümün yayınlanacağı günü duyurdu.

Birkaç aydır Exxen’in yeni komedilerinden biri olmasını beklediğimiz Aşk Kumardır dizisi hakkında gelişmeleri takip ediyoruz. Dizinin ilk çekim görsellerinin paylaşılması ve konusunun da ortaya çıkmasından sonra bu kez Exxen Aşk Kumardır yayın tarihi konusunda açıklama geldi.

Exxen yeni dizi için yayın tarihini sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı. Romantik bir komedi yapımı olarak karşımıza çıkacak olan dizi, tam da gününde yayına açılacak.

Exxen Aşk Kumardır, 14 Şubat'ta İlk Bölümünle Yayınlanacak

Farklı karakterlerin çarpışmasını konu alacak olan dizinin yayın tarihi 14 Şubat olarak açıklandı.

İlk bölüm için iki ayrı tanıtım videosu da yayınlandı. Kısa kısa yayınlanan tanıtım videolarına baktığımız zaman, ne kadar iddialı bir diziyle karşılaşacağımızı da anlıyoruz.

Kadrosunda Ecem Erkek, Barış Yıldız, Emre Taştekin, Elit Andaç Çam, Seda Türkmen gibi isimlerin başrolde yer alacağı dizinin kaç bölüm yayınlanacağı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Sadece şunu biliyoruz ki 14 Şubat tarihinde yayınlanacak olan bölüm ilk bölüm olacak. Gibi 2.sezon ya da Leyla ile Mecnun 2.sezonda olduğu gibi her hafta yeni bir bölümle karşılaşacağız.

Belki dizinin yayınlanması şerefine ilk iki bölüm bir arada yayınlanır diyorduk ama bunun da olmadığını görmüş olduk.

Eğlenceli ve komedi yönü ağır basan dizinin nasıl yorumlar alacağını biz de merakla bekliyoruz. Exxen Aşk Kumardır yayınlandıktan sonra yorumları değerlendiririz. Şu an için dizinin kaç bölüm süreceği devam sezonunun gelip gelmeyeceği gibi sorular tam anlamıyla soru işareti olarak kalan sorular.

Devam sezonunun gelip gelmemesi biraz gösterilecek olan ilgiyi bağlı olacak gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin