Babil dizisi ne zaman başlayacak? Ozan Güven açıkladı..

Ekranların sevilen dizisi Babil'in ne zaman sete çıkacağı belli oldu.

Merve Mutlu
22 Mayıs 2020 - 16:30
Gündem

Başrollerinde Ozan Güven, Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay'ın yer aldığı Babil dizisi, kısa sürede ekranların sevilen yapımları arasına girmeyi başardı. "Babil ne zaman başlayacak?" sorusu ise izleyicilerde büyük merak uyandırıyor. 

20-05/22/babil-dizisi.png

En son 10. bölümü yayınlanan Babil dizisinin 11. yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Prestijli bir üniversitede ekonomi alanında eğitim veren bir profesör olan ve aynı zamanda düzene karşı çıkan İrfan'ın hikayesinin anlatıldığı, günün birinde işinden olması ve pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanan oğlu için elinden geleni yapmasını konu alan dizinin sete giriş tarihi belli oldu. 

Babil dizisi ne zaman başlayacak? 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

20-05/22/ozan-guven.png

Dizinin başrol oyuncularından Ozan Güven, doğum günü mesajlarına da cevap niteliğinde olan paylaşımında yaptığı açıklamada: "Sosyal mesafesiz günlerden. 19 Mayıs’ta bayramımı,mübarek Kadir gecesini,doğum günümü kutlayan,selam eden herkese teşekkür ederim. Tüm Babil ekip arkadaşlarıma da selamlar olsun,Ağustos’ta görüşmek üzere… " notunu düşerek dizinin yeni bölümleri için yaz sonunu işaret etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin