Bless This Mess için sürpriz karar! 3. sezon olacak mı sorusu cevap buldu!

Bless This Mess dizisinin geleceği belli oldu! Yayıncı kanal ABC, diziye 3. sezon onayını vermedi ve dizinin fişini çekti! Detaylar...

Rio ve Mike çiftinin mutlulukları yarım kaldı!

BLESS THIS MESS DEVAM ETMEYECEK!

İstikrarlı izlenme oranları ile kendine has bir hayran kitlesi edinen ABC komedisi "Bless This Mess" için iki sezonun ardından iptal kararı çıktı!

Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak. Böylelikle, Rio'nun hamile olduğunun ortaya çıktığı "Tornado Season: Part Two" isimli ikinci sezon finali bölümü aynı zamanda dizinin final bölümü oldu.

20-05/22/bless-this-mess-instagram.jpg

BLESS THIS MESS'İN REYTİNGLERİ NASILDI?

İzlenme oranlarında ABC'nin bu sezon yayınladığı on komedi dizisi arasında beşinci sırada yer alan yapım, 24 Eylül 2019 - 05 Mayıs 2020 tarihleri arasında ekranlara gelen ikinci sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.6 milyon izleyici ortalamasını elde etti.

İzlenme oranları yeterli seviyede görünen Bless This Mess'in iptalinin biraz sürpriz olduğu söylenebilir.

"BLESS THIS MESS" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit ve sakin bir yaşam sürmek maksadıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen komik olaylara odaklanan Bless This Mess'in oyuncu kadrosu Lake Bell (Rio), Dax Shepard (Mike), Ed Begley Jr. (Rudy), Pam Grier (Constance), JT Neal (Jacob), David Koechner (Beau), Lennon Parham (Kay), Langston Kerman'dan (Brandon) oluşuyor.

20-05/22/bless-this-mess.jpg

Elizabeth Meriwether Pictures, Lake Bell Prod., ABC Studios, 20th Century Fox Television ortaklığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Bell ve Meriwether'e Shepard, Jake Kasdan, Melvin Mar, Erin O'Malley, Katherine Pope ve Barbie Adler eşlik ettiler.

"Bless This Mess" 2. sezon 20. bölüm (Sezon finali) sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin