Snowpiercer 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Trenin tümü için potansiyel ciddi sonuçlar doğurabilecek bir kaynak krizi belirir! Snowpiercer'ın yeni bölümünde neler olacak? Snowpiercer 1. sezon 2. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Aynı isimdeki fütüristik gerilim, bilim-kurgu türündeki filmin dizi uyarlaması olan "Snowpiercer" geçtiğimiz hafta "First, the Weather Changed" isimli bölümle açılışını yaptı.

SNOWPIERCER EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Hikayesiyle izleyiciyi dünyanın tamemen donmuş boş arazi ve çorak topraklara dönüşünün yedi sene sonrasına götüren Snowpiercer'da böylesine bir ortamda hayatta kalanlar sürekli hareket halinde dünyayı çevreleyen devasa bir trenin içinde insanlığın son temsilcileri olarak yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadırlar. İnsanların yaşam mücadelesinin yanında tren içindeki sınıf ayrımları, sosyal adaletsizlikler ve çeşitli entrikalarla da mevcuttur.

20-05/24/snowpiercer-1x02-foto1.jpg

SNOWPIERCER AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi, James Hawes'in yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.47 reyting oranı ve 1.935 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşurken; ikinci sezon onayı da bulunuyor.

SNOWPIERCER 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Donald Joh'un senaryosunu kaleme alıp; Sam Miller'ın (Luther, Daredevil) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Prepare to Brace" 24 Mayıs 2020 Pazar akşamı TNT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/24/snowpiercer-1x02-foto2.jpg

SNOWPİERCER 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Layton, trendeki yeni pozisyonu olan cinayet dedektifliği ile cinayet soruşturmasını ilerletirken bir yandan da devrim için istihbarat toplar.

Bu arada, Melanie trenin tümü için potansiyel ciddi sonuçlar doğurabilecek bir kaynak krizi ile karşı karşıya kalır.

Oyuncu kadrosu: Jennifer Connelly (Melanie Cavill), Daveed Diggs (Layton Well), Mickey Sumner (Bess Till), Susan Park (Jinju), Benjamin Haigh (Fergus McConnell), Sasha Frolova (Pixi Aaariak), Katie McGuinness (Josie McConnell), Alison Wright (Lilah Anderson), Annalise Basso (LJ Anderson), Sam Otto (Oz), Roberto Urbina (Avi), Sheila Vand (Zarah), Lena Hall (Sayori)

"Snowpiercer" (TNT) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin