Tolgahan Sayışman'ın dizisi Şampiyon'un set çalışanları isyan ediyor!

Uzun süredir ödeme alamayan set çalışanları isyan ediyor.

Merve Mutlu
22 Mayıs 2020 - 16:18
Gündem

Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinin sezon sonunda final yapması uzun süredir konuşulan bir konu. Çekimlerine koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen dizinin bayram sonrasında final bölümünün çekilmesi bekleniyor. 

20-05/22/ampiyon.jpg

Kafkas lakabıyla anılan Fırat Bölükbaşı'nın, oldukça başarılı bir boksörken çıktığı ve yine kazandığı bir maçın ardından boksu bırakması ve şampiyonluk kemerini kazansa da rakibini öldürmüş olmanın vicdan yükünü taşımasını konu alan dizide oğlu Güneş'in hastalığı nedeniyle yeniden ringe çıkması işleniyor. Oğlunu yaşatmak için mücadele eden bir babanın hikayesinin anlatıldığı dizi beklenen etkiyi izleyicide yaratmayı ise maalesef başaramadı. 

Şampiyon dizisinin çalışanları isyan ediyor!

20-05/22/ampiyon-dizisi.png

Daha önce Şampiyon dizisinin set çalışanlarının ücretlerini alamadıkları duyurulmuş ve bu konuyla ilgili olarak Sinema ve TV Sendikası da kınama yazısı yayınlamıştı. Maaşlarını hala alamayan işçiler yeniden isyan etti. TRT’nin ödemeleri eksiksiz yaptığı ancak yapımcının ekibe içeride kalan paralarını ödemediği öğrenildi. Dizi ekibi ile yapımcı arasındaki gerilim devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin