Netflix'te izlenmesi gereken 7 gençlik dizisi!

İçerik platformu Netflix'in gençlik dizileri derlemesi sizlerle.

Merve Mutlu
22 Mayıs 2020 - 15:42
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix, her ay yeni yapımları ve ünlü projeleri izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Sevilen dizilerin yanı sıra yeni ve orijinal projeleri de bünyesinde bir araya getiren Netflix'ten birbirinden başarılı 7 gençlik dizisini sizler için derledik. 

Control Z

20-05/22/control-z.png

Henüz 1. sezonu yayınlanan Control Z dizisinde: lisedeki tüm öğrencilerin sırları bir hacker tarafından ifşa edilmeye başladığında, gözlemci bir genç olan Sofia bu hacker'ın kimliğini ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Sex Education

20-05/22/sex-ed.jpg

Annesi bir cinsellik eğitmeni olan Otis'in, okuduğu okulda hiç tanımadığı diğer öğrencilerin cinsel sorunlarına annesinden ve kitaplarından öğrendiği metotlarla çözüm bulmasını konu alan dizi bir uzman sayılan bu çocuğun da cinsel ilişki kuramama endişesi ile devam ediyor. 

Sabrina

20-05/22/sabrina.jpg

Sabrina yarı insan yarı cadı soyundandır. Yaş döneminin gelmesi ile cadılık yeminini ederek insani şeylerden vazgeçmesi gerekir. Ancak Sabrina insan yanını bırakmak istemez ve olaylar ilginç bir hal alarak Greendale kasabında bambaşka olayların yaşanmasına neden olur. 

Aşk 101

20-05/22/ask-101-1590151943.jpg

Aşk 101 dizisinde: lise öğrencileri, çok sevdikleri ve kendilerini koruyan tek öğretmenin okuldan ayrılmasını istemedikleri için onu okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmeye çalışırlar. 

Riverdale

20-05/22/riverdale.jpg

Suç ve drama türündeki Riverdale dizisi Archie serisinin yeni uyarlamasıdır. Archie ve dostlarının; cinsellik, okul, aile ve romantizm etrafındaki tehlikeli sularda yolunu bulmaya çalışmasını konu alıyor. 

Yaban Çiçeği

20-05/22/yaban-cicegi.png

Dizide fakir bir kuru temizlemecinin kızı olan ve bir lokantada çalışan Geum Jan Di nin Kore nin en ünlü özel okuluna girmeye hak kazanması ve burada okulun F4 (Çiçek Dörtlü) diye adlandırılan grubuyla yaşadığı olaylar anlatılmaktadır.
F4 grubu Kore nin en zengin ve en ünlü ailelerinin oğullarının oluşturduğu bir gruptur. Sadece okulda değil okul dışında da çok ünlü olan ve korkulan bu grup, okulda kendilerine yapılan en ufak bir yanlış hareketi bile affetmez yapan kişiyi okuldan kaçırana kadar çeşitli eziyetler yaparlar. Özellikle grubun lideri olan Goo Joon Pyo acımasız ve düşüncesiz biridir. Geum Jan Di nin bir arkadaşının grupla ters düşmesi üzerine Jan Di dayanamayarak olaya müdahale eder ve sonrasında F4 ün çeşitli eziyetlerine maruz kalır. Ama pes etmez ve her şeye rağmen okula gelmeye devam eder. Onun bu cesareti karşısında şaşıran F4, onun diğerlerinden farklı biri olduğuna karar verir. F4 ün lideri olan Joon Pyo, Jan Di den hoşlanmaya başlar, bu onun hayatında ilgi duyduğu ilk kızdır. Ancak Jan Di grubun kendi halinde ve sessiz olan üyesi Yun Ji Hoo ya aşık olmuştur.
Bundan sonra Hem Jan Di nin kendi içinde yaşadığı duygusal karışıklık hem de Joon Pyo ve Ji Hoo nun Jan Di yi kazanmak için gösterdiği çaba beşinin de hayatlarının karışmasına neden olur.
Jan Di kimi seçecektir; ilk aşkı Ji Hoon u mu yoksa onun için her şeyi yapmaya hazır Joon Pyo yu mu?

Daybreak

20-05/22/day-break.jpg

Daybreak dizisi: okulunda dışlanan ve yalnız kalan 17 yaşındaki Josh'un, kıyamet sonrası dünyada yaşadıklarını konu alıyor. En büyük destekçisi kız arkadaşı Sam olan Josh'un hikayesini konu alann bu dizi 10 bölümden oluşan 1. sezonu ile Netflix'te.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin