Control Z dizisi 22 Mayıs'ta Netflix'te başladı! Meksika yapımı gençlik dizisine dair her şey!

Kimse güvende değil... Netflix'in Meksika yapımı gençlik-gizem dizisi "Control Z" 22 Mayıs 2020 Cuma günü Netflix!te başladı. Control Z konusu, fragmanı, fotoğrafları ve oyuncuları...

"Kendi sırlarınızı korumanın tek yolu bir arkadaşınıza ihanet etmek olsaydı, ne kadar ileri giderdiniz?"

CONTROL Z 1. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Netflix'in Meksika yapımı gençlik dizisi "Control Z" 22 Mayıs 2020 Cuma günü itibarıyla başladı!

CONTROL Z NASIL BİR DİZİ? KONU VE BÖLÜM BİLGİLERİ

Kimse güvende değil...

Bir bilgisayar korsanının bir lisedeki tüm öğrencilerin sırlarını okul çevresine ifşa etmeye başlamasıyla sosyal olmasa da son derece gözlemci biri olan Sofia'nın bu anonim korsanın kimliğini açığa çıkarmaya çalışmasını konu edinen dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

20-05/22/control-z-afisi.jpg

Başrolleri Ana Valeria Becerril (April's Daughter), Michael Ronda (Soy Luna), Yankel Stevan (Papá a Toda Madre) ve Rodrigo Cachero'nun (Las Malcriadas) paylaştığı yapımın süreleri 34 ile 41 dakika arasında değişin ilk sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. bölüm: "Doğum Günü Kızı" (36 dakika)
- 2. bölüm: "Kurbanlar" (37 dakika)
- 3. bölüm: "Budalalar" (40 dakika)
- 4. bölüm: "Gece Okulu" (41 dakika)
- 5. bölüm: "Yüz Yüze" (37 dakika)
- 6. bölüm: "Javier'i Aslında Ne Kadar İyi Tanıyorsun?" (34 dakika)
- 7. bölüm: "Control Z" (36 dakika)
- 8. bölüm: "Halk Düşmanı" (38 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; yeni öğrenci Javier okula başlar ve içine kapanık olsa da son derece gözlemci biri olan Sofia ile tanışır. Anonim bir hacker tarafından bir öğrencinin sırrının ortalığa dökülmesiyle okul karışır.

CONTROL Z OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Carlos Quintanilla'nın yaratıcısı olduğu Contol Z'nin oyuncu kadrosunda Ana Valeria Becerril (Sofía), Michael Ronda (Javier), Yankel Stevan (Raúl), Rodrigo Cachero (Quintanilla) dörtlüsüne eşlik eden isimler şöyle:

Luis Curiel (Luis), Samantha Acuña (Alex), Macarena García (Natalia), Fiona Palomo (María), Andrés Baida (Pablo), Patricio Gallardo (Gerry), Zion Moreno (Isabela), Iván Aragón (Darío), Xabiani Ponce de León (Ernesto), Patricia Maqueo (Rosita), Rocío Verdejo (Nora), Mauro Sánchez Navarro (Bruno), Lidia San José (Gabriela), Thanya López (Susana), Renata del Castillo (Lulú), Arturo Barba (Fernando), Kariam Castro (Valeria), Ariana Saavedra (Regina), Alexander Holtmann (Lalo de la Fuente), Nastassia Villasana (Bety de la Fuente), Marco Zunino (Damian Williams)

20-05/22/control-z-netflix-foto6.jpg

Lemon Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını Fernando Rovzar & Billy Rovzar; yönetmenliğini ise Bernardo De La Rosa & Alejandro Lozano üstleniyorlar.

Gossip Girl, Pretty Little Liars, Black Mirror ve Elite severlerin bu dizilerden esintiler bulabilecekleri Control Z'nin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"CONTROL Z" DİĞER TANITIM KARELERİ

20-05/22/control-z-netflix-foto1.jpg

20-05/22/control-z-netflix-foto2.jpg

20-05/22/control-z-netflix-foto3.jpg

20-05/22/control-z-netflix-foto4.jpg

20-05/22/control-z-netflix-foto5.jpg

20-05/22/control-z-netflix-foto7-1590149576.jpg

20-05/22/control-z-netflix-poster.jpg

"Control Z" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin