Merve Mutlu
22 Mayıs 2020 - 14:24
Gündem

Başrollerinde Eda karakteri ile Hande Erçel'in, Serkan Bolat karakteri ile de Kerem Bürsin'in yer aldığı yeni dizi Sen Çal Kapımı'nın hazırlıkları devam ediyor. Resmi duyurusu yapılan dizi MF Yapım tarafından hazırlanıyor. 

20-05/22/sen-cal-kapimi.png

Fox ekranlarında yayınlanacak olan dizi, Ender Mıhlar yönetmenliğinde çekilecek ve senaryosunu da Ayşe Üner Kutlu kaleme alacak. Dizide Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Bige Önal, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler de Bürsin ve Erçel'e eşlik ediyor. 

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu ne?

20-05/22/hande-ercel.png

Haziran ayında İstanbul'da çekimlerine başlanmasına planlanan romantik komedi türündeki dizi; çiçek satarak geçinen ve umutlarını eğitimine bağlayan Eda'nın, yurt dışı bursunu kesen iş insanı Serkan Bolat ile karşı karşıya gelmesi ve Bolat'ın 2 ay nişanlı taklidi yapması karşılığında bursunu geri vermeyi teklif etmesini konu alıyor. 

Eda, başta nefret ettiği bu adamın teklifini başta reddedecek ancak daha sonra kabul etmek zorunda kalacak. Bu oyuna girişirken Serkan ve Eda her şeyi unutarak birbirlerine çekilecekler. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin