Zalim İstanbul ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
22 Mayıs 2020 - 14:14
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur, Sera Kutlubey, Bahar Şahin, Ozan Dolunay ve Berker Güven'in yer aldığı Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümleri büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. 

20-05/22/zalim-istambul.jpg

Avşar Film imzası ile hazırlanan ve en son 36. bölümü yayınlanan dizinin 37. yeni bölümü, Çin'de başlayan ve etkilerini hala devam ettiren koronavirüs salgını nedeniyle duran setlerin ardından yayınlanamamıştı. 2 sezondur ekranlarda olan fizinin bayramdan sonra sete çıkarak yarım kalan 37. bölümü tamamlayacağı öğrenildi. Dizinin yapımcısı Şükrü Avşar her şeyin yolunda gitmesi durumunda bayram sonrasında 3 bölüm çekmeyi düşünüyor. 

Aysun Erdoğan, Seda Çakır ve Özlem Yakıcı'nın yazdığı dizinin final yapacağı bir süredir konuşuluyordu. Ancak devam edip etmeyeceği reyting sonuçlarına göre belirlenecek. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin