Bad Boys'un spinoff dizi uyarlamasının adresi NBC oldu!

Will Smith ve Martin Lawrence'lı Bad Boys film serisinin spinoff dizisinin adresi NBC oldu.

Volkan Küçükel
31 Ekim 2017 - 23:02
Gündem

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Bad Boys (Çılgın İkili) film serisinin spinoff dizi projesinin adresi beli oldu!

BAD BOYS'UN SPINOFF'U NBC'DE!

Oldukça rekabetçi görüşme ve teklif yarışlarının ardından, serinin ikinci filmi olan Bad Boys II'de aktris Gabrielle Union'ın (Being Mary Jane) canlandırdığı "Syd" karakterinin merkezinde olacağı yeni dizinin adresi Amerikan ulusal kanallarından NBC oldu.

Bad Boys film serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer'ın Jerry Bruckheimer TV'si, Doug Belgrad'ın 2.0 Entertainment'ı, Primary Wave Entrtainment ve Sony Pictures TV Studios'un arkasında olduğu dizinin yazar ekibi The Blacklist yazar-yapımcılarından Brandon Margolis ve Brandon Sonnier ikilisinden oluşuyor.

17-11/01/bad_boys.jpg

Dizinin hikayesine bakacak olursak;

Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi'nde gizli bir görevde olan Özel Ajan Sydney "Syd" Burnett, Bad Boys film serisinin ikincisinde Dedektif Marcus Burnett'ın (Martin Lawrence) kız kardeşi olarak biliniyor. Syd'in Marcus'un iş ortağı Mike Lowrey (Will Smith) ile gizli bir romantik ilişki yaşaması zorlu görevlerinin ortasında ikili arasında gerilim yaşanmasına neden olmuştu.

BAD BOYS DİZİSİNİN KONUSU

Gündemdeki dizi versiyonunun kısa hikayesi ise şöyle:

Son olarak Miami'de bir uyuşturucu kartelini devirirken görülen Syd Burnett artık geçmişini geride bırakmış bir Los Angeles Polis Departmanı dedektifidir. Ancak yeni iş ortağı Nancy McKenna, Syd'in pişmanlık duymayan keyif düşkünü yaşam tarzının büyük bir kişisel sırrı maskeleyebileceğini öğrendiğinde işler biraz karışacaktır.

17-11/01/syd.jpg

Margolis ve Sonnier ikilisi Union, Belgrad, Jerry Bruckheimer TV'den Bruckheimer, Jonathan Littman ve KristieAnne Reed ile Primary Wave'den Jeff Gaspin ve Jeff Morrone ile birlikte dizinin yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

Projenin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor. Yakın bir zamanda oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına geçilecek.

"Bad Boys II (2003)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin