Good Omens'ta Beelzebub ve Mahşerin Dört Atlısı'nı canlandıracak isimler belli oldu!

Yeni fantastik dizi Good Omens'ın oyuncu kadrosuna tanıdık isimler katılmaya devam ediyor.

Volkan Küçükel
31 Ekim 2017 - 22:35
Gündem

İyilik ve kötülük arasındaki savaşa taze kanlar katılıyor!

GOOD OMENS'IN OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR!

Amazon ve BBC Two ortaklığında hazırlanan; Neil Gaiman (American Gods) ve Terry Pratchett (Colour of Magic) ikilisinin aynı isimdeki (Kıyamet Gösterisi) romanına dayanarak dizileştirilen fantastik türdeki dizi "Good Omens"ın oyuncu kadrosuna Anna Maxwell Martin (The Bletchley Circle), Mireille Enos (The Catch), Lourdes Faberas (Knightfall) ve Yusuf Gatewood (The Originals) dörtlüsü katıldı.

17-11/01/good-omens-oyunculari.jpg

Oyuncuların dizideki rollerine bakacak olursak;

Anna Maxwell Martin dizide cehennem bekçisi, sineklerin tanrısı olarak bilinen iblis Beelzebub karakterini canlandıracak.

Mireille Enos, Lourdes Faberas ve Yusuf Gatewood ise Mahşerin Dört Atlısı'nın üçüne hayat verecekler.

Mireille Enos Savaş, Lourdes Faberas Kirlilik ve Yusuf Gatewood ise zekasıyla dikkat çeken Kıtlık'ı temsil edecek. Dördüncü atlı Ölüm'e ise kimin hayat vereceği şimdilik belli değil.

GOOD OMENS OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Tanrı için çalışan bir melek olan Aziraphale rolüyle Michael Sheen ve karanlık adına çalışan bir iblis olan Crowley karakteriyle David Tennant ikilisinin başrollerinde yer alacağı dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz haftalarda Tanrı'nın en başta gelen elçisi baş melek Gabriel rolüyle Jon Hamm da dahil olmuştu.

Jack Whitehall (Fresh Meat), Michael McKean (Better Call Saul) ve Miranda Richardson (Churchill) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

17-11/01/good-omens-basroller.jpg

"GOOD OMENS" KONUSU

Dizinin hikayesi bizleri 2018 yılına, kıyametin kopmasının çok yakın olduğu, nihai yargının insanlığa inmek üzere hazırlandığı, iyilik ve kötülük ordularının toplandığı bir döneme götürüyor.

Her şey ilahi gücün planları doğrultusunda ilerliyor gibi görünse de telaşlı bir melek ve hızlı yaşamayı seven rahatına düşkün bir iblis yaklaşmakta olan kıyamet için pek sabırsızlanmamaktadır. Diğer bir deyişle bu ikili kıyametin kopması taraftarı değillerdir. Bunun için iş başına koyulurlar. Yalnız büyük bir sorun vardır: Kıyameti engellemek için Deccal'i bulmak zorundalardır. 11 yıl önce, çocuğu yanlış aileye verdikleri için bu süreç biraz sıkıntılı olacaktır!

GOOD OMENS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak Good Omens'ın 2019 senesi içinde takipçileriyle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin