Baht Oyunu Final mi Yapıyor?

Baht Oyunu final mi yapıyor soruları gündemde. Dizinin ne zaman final yapacağı konusunda da bazı bilgiler var. Peki dizi ne zaman ya da kaçıncı bölümde final yapacak?

Yaz dizileri yaz dizileri. Bir yandan yeni sezon dizilerini konuşurken bir yandan ise yaz dizilerinin final haberlerini paylaşmaya başladık. Final yapacağı söylenen yaz dizilerine ise bir tane daha katılacağı ortaya çıktı. Bu sefer final yapacağı söylenen dizi Baht Oyunu olacak. Birkaç sosyal medya platformunda Baht Oyunu final mi yapıyor sorusunun gelmesi sonrasında ortaya çıkan iddialara göre dizinin çok bir zamanı kalmadı.

Peki final için düşünülen zaman ne zaman? Bu konuda kesin bir açıklama geldi mi?

Baht Oyunu Final Yapacak mı?

Son bilgilere göre yeni dizi yine sezon yapımlarına karşın reyting kaybı yaşayan yapımlar arasına girdi. Dizinin reytinglerde yarış içerisinde biraz geride kalmaya başladı. Bunun üzerine ise final kararının alındığı söyleniyor.

İddialara göre dizi finali ise hemen yapmayacak. Bir kaç bölüm sonra final kararı alınacak. Bu süreçte final hazırlığı da yapılmış olacak. Final bölümünün ise 17.bölüm olması bekleniyor. Açıkçası bunun üzerinde bir uzama yapılması beklentisi yok.

Dediğimiz gibi sezon dizileri çok iddialı geri döndü. Zaten yaz dizilerinde bir bir düşüş yaşanmaya başlamıştı ve final kararları da bir bir açıklanmaya başlamıştı.

21-10/02/baht-oyunu-final-mi-yapiyor-3.jpg

Yaz dizileri içerisinde şu an için Aşk Mantık İntikam fark yarattı ve yeni sezondaki yerini de aldı. Dizinin beğeni topladığı kesin ve muhtemelen sezon boyunca da devam edecek. Ama diğer yaz dizileri için aynı şeyleri söylemek pek mümkün olmadı.

Baht Oyunu kadrosu da güçlü bir dizi olarak gösterilmişti. Cemre Baysal ve Hekimoğlu ile yıldızı parlayan Aytaç Şaşmaz iyi bir ikili olmuştu. Bakalım belki ikili ilerde farklı bir proje ile gündeme gelir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin