Haluk Levent’in Yeni Programının Adı ve Kanalı Açıklandı

Haluk Levent'in yeni programı için kanal ve isim belli oldu. Program hangi kanalda yayınlanacak? Paylaşılan detaylar ve kanal için yapılan açıklama.

Sosyal sorumluluk projeleri ile anılmaya başlayan ünlü sanatçı Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya paylaşımı ile televizayon programı yapacağını duyurmuştu. Ünlü ismin ilk kez yapacağı projede, farkındalık yaratacak bir programın yapılmasını bekliyorduk.

Fakat programın adı ya da yayınlanacağı kanal konusunda ise bilgiler gelmemişti. Bu konuda nasıl bir adım atılır ünlü isim nasıl bir program yapacak derken, “Yeniden” isimli projenin detayları belli oldu. Üstelik projenin hangi kanalda yayınlanacağı da açıklandı.

Haluk Levent’in Yeni Projesi “Yeniden” Ekranlara Geliyor

Yeni projenin yapımcılığı Poll Production ve Global Medya tarafından yapılacak. Yeniden ismiyle gelecek olan program gerçek yaşam hikayelerini ele alacak. Paylaşımda Haluk Levent milyonların sesi olacak şeklinde bir ifade kullanılmış. Tam olarak programın yapısını bilmiyor olsak bile buradan bir şeyler çıkarabiliriz.

Yeni programın yayınlanacağı kanalın ise Star TV olacağı açıklandı. Star TV ekranlarında karşımıza çıkacak olan yapım, hangi gün yayınlanacak ya da ne zaman yayınlanacak bilgi yok. Star TV sosyal medya hesapları üzerinden ilk duyuruyu yaptı ama dediğimiz gibi gün açıklaması ya da tarih açıklaması gelmedi.

21-10/02/haluk-levent.jpg

Şu an için sadece yakında gelecek şeklinde bir ifade kullanıldığını anlıyoruz. Bu da demek oluyor ki çok yakında program için yeni tanıtımlar yayınlanacak ve program için detaylar belli olacak.

Haluk Levent konu hakkında neler söyleyecek bunu da merakla bekliyoruz. Henüz ünlü ismin programın detaylarını veren bir açıklaması da olmadı. Bakalım yakın zamanda tüm soruların cevapları için yanıtlar alacağız gibi duruyor. Yeni bilgiler geldikçe biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin