Diana: The Musical ile benzersiz bir hayatı tanıyın!

Galler Prensesi Diana'nın hayatını merkezine alan "Diana: The Musical" Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Benzersiz bir hayatı tanıyın!

Broadway sahnesinden bir dünya prömiyerine eşlik etmeye hazır mısınız?

"DIANA: THE MUSICAL" SADECE NETFLIX'TE!

Broadway'deki resmi açılışı öncesinde kaydedilen orijinal müzikal yapım "Diana: The Musical" 01 Ekim 2021 Cuma tarihinde Netflix izleyicisiyle buluştu.

Galler Prensesi Diana'nın hayatını merkezine alan, müziği ve sözleri David Bryan ve Joe DiPietro'ya ait müzikal, izleyiciyi 1 saat 57 dakikalık bir yolculuğa çıkarıyor.

DIANA: THE MUSICAL NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

2020 yılının yaz döneminde COVID-19 güvenlik protokolleri uygulanarak seyircisiz olarak kaydedilen yapımın konusu şöyle:

Diana: The Musical; kısaca Prenses Diana'nın göz kamaştırıcı ve aynı zamanda yürek burkan yaşam öyküsünü sahneye taşımakta.

Yapım; Prenses Diana'nın hayatını ve onun tüm dünyada parlamaya devam eden mirasının ışığını kutlayan bir niteliğe sahip.

21-10/02/diana-the-musical-netflix.jpeg

Broadway'de açılışını yapmadan önce Netflix'te görücüye çıkan, türünün ilk örneği olan bu dönüm noktası özelliğindeki müzikal etkinlik, izleyiciyi 20. yüzyılın en ilgi çekici isimlerinden biriyle yüz yüze getiriyor.

"DIANA: THE MUSICAL" KADROSU

Tony ödüllü Christopher Ashley tarafından yönetilen ve Longacre Tiyatrosu'nda seyircisiz olarak çekilen yapımın kadrosunda yer alan isimler ise şöyle:

21-10/02/diana-the-musical-izle.jpeg

- Jeanna de Waal "Diana"
- Roe Hartrampf "Prens Charles"
- Erin Davie "Camilla Parker Bowles"
- Judy Kaye "Kraliçe Elizabeth"

"Diana: The Musical" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin