Camdaki Kız 14.Bölüm Fragmanı Geldi! Bomba Bir Bölüm Yolda

Camdaki Kız 14.Bölüm fragmanı paylaşıldı. Yeni bölümde hem Nalan ile Feride tarafında hem de Selen ile Sedat tarafında önemli gelişmeler yaşanacak.

Camdaki Kız 14.Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünün 1 gün sonrasında yayınlanan fragman, merak ettiğimiz çok şeyin yeni bölümde yanıt bulacağını gösteriyor. Dizide işlerin karıştığını zaten yeni sezondan beridir söylüyoruz. Ama bu kez kılıçlar çekilecek gibi duruyor. Ayrıca sonunda Nalan’ın gerçeği öğrenmesi durumu ortaya çıkacak.

Peki fragmana baktığımız zaman yeni bölümde tam olarak nelerin yaşandığını göreceğiz? Yeni bölümde bizleri bekleyenler neler olacak? İşte dizinin yeni sezon ve yeni bölümü için detaylar.

Camdaki Kız 14.Bölüm Fragmanı ve Tüm Olacaklar

Dizinin son bölümü yani 13.bölümünde Nalan ile Sedat’ın yakınlaşmasını gördük. Sürpriz yapan Nalan, otelde kalan Sedat’ın yanına gitmişti. Fakat Cana yine ortaya çıkmıştı. Son sahnede Cana ikilinin yakınlaşmasını görmüştü. Fragman buradan başlıyor gibi gözüküyor. Görünen o ki Cana’yı gören Nalan, odayı terk etmiş. Bu sefer Cana ile Sedat arasındaki yakınlaşmanın ortaya çıktığını görüyoruz.

Sonrasında ise Nalan’ın, Feride ile yeniden konuşma çabasını görüyoruz. Ama Feride hem bunu kabul etmediği gibi hem de gerçekleri öğrenmesi adına Nalan’a bir mektup ve kanıtlar bırakıyor gibi gözüküyor.

Rafet cephesine gelince, burada da işler karışık gibi gözüküyor. Yönetim kurulu başkanlığını bırakma kararını açıklayan Rafet, en son Cavit ile karşı karşıya gelmişti. Bu sefer Cavit’in yönetim kurulu başkanlığına gelmesi için Sedat’a destek olacağı görülüyor.

Tabii ki burada da bazı farklı planlar olduğunu anlayabiliyoruz. Selen’e karşı Sedat’ın yönetim kurulu başkanlığına gelmesi şirket içerisinde işlerin bir hayli karışmasına neden olabilir. Camdaki Kız 14.Bölüm fragmanı ile gözüken detaylar şu an bunlar. Devam fragmanları geldiğinde daha fazla şey öğrenir ve sizlerle paylaşırız. Şu an bile söyleyebileceğimiz dizide yavaş yavaş güç savaşlarının başlıyor olması. Selen ile Sedat arasında da bir yarış göreceğiz gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin