Sadakatsiz 33.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Var?

Sadakatsiz 33.Bölüm fragmanı yayına açıldı. Yeni bölümde Asya ile yeni karakter arasında yaşanacak olan yakınlaşmayı göreceğiz. İşte yeni fragman.

Sezona hızlı giren Sadakatsiz, şimdiden sezonun ikinci bölümü için fragmanı da yayınlamış durumda. Sadakatsiz 33.Bölüm fragmanı ise dizinin yeni sezonunun nasıl ilerleyeceği konusunda önemli ipuçlarını da beraberinde getiriyor.

Öyle ki diziye yeni dahil olan karakter ile Asya arasındaki yakınlaşmayı da görüyoruz ve dizinin hikayesinin nasıl değişeceği konusunda önemli ölçüde fikir sahibi olmuş oluyoruz. Gelin şu yeni fragmanı bir değerlendirelim.

Sadakatsiz 33.Bölüm Fragmanı ve Olacak Olaylar

Asya ile ailesi Tekirdağ’a dönerken, yaşanan kaza sonucu bir kişi ağır yaralanmıştı. Berkay Ateş’in hayat verdiği yeni karakter, bu bölümde uyanıyor ve tedavisi de başarılı bir şekilde devam ediyor. Asya hayatını kurtardığı adam ile yakından ilgileniyor.

En çok dikkat çeken detay da zaten burası. Asya’nın bu kadar yakından ilgilenmesi, zaten diziyi izleyenler için bir mesaj niteliği taşımakta. Bunun dışında karakterin ise kazaya bağlı olarak bir hafıza kaybı yaşadığını görüyoruz.

Neden hafıza kaybı yaşadığını ise zaten biliyorsunuz. Kazadan kaynaklı olarak geçici bir hafıza kaybı olduğu düşünülüyor. Fakat karakterin, sadece Asya’yı hatırladığını söylediğini görüyoruz. Yine bu da ilginç olarak görebileceğimiz detaylar arasında yer almakta.

Şu an için Sadakatsiz 33.Bölüm fragmanında ya da ilk fragmanda, başka bir konuya odaklanılmamış. Sadece Asya ile yeni karakter arasında artan diyalogu gördük. Derin’in oyunu ortaya çıkacak mı? Volkan olanları öğrenecek mi? Bu ve bunun gibi daha çok soru var.

Ama şu fragman bile gösteriyor ki yeni sezonda odaklanılan kısım Asya ile yeni gelen ismin arasında gelişen olaylar olacak. Burada Volkan’ın tavrının nasıl olacağı ve Asya’nın oğlunun bu durumu nasıl karşılayacağı gibi detaylar önemli. Artık onları da sezon içerisinde yeni bölümler geldikçe göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin