Baht Oyunu İlk Tanıtım Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Geliyor?

Baht Oyunu ilk tanıtım yayınlandı. Yeni bir yaz dizisi olarak gelecek dizinin konusu ne olacak? Dizide başrol oyuncuları kimler olacak? İşte ilk bildiklerimiz.

Oğulcan Özsezgi
05 Mayıs 2021 - 22:51
Gündem

Kanal D yaza hızlı başlayacak olan adreslerden biri olacak. Şimdiden iddialı diziler kendisini göstermeye başladı. Bunlardan birisi de Baht Oyunu olacak. Yakın zamanda yeni dizi olarak duyurulan yapım, şimdi de ilk tanıtımı ile gündemde. Baht Oyunu ilk tanıtım videosunda da zaten beklediğimiz dizinin yapısını anlamış olduk.

Özellikle oyuncuları çok konuşulacak olan dizinin ilk tanıtım videosuna bakalım ve neler biliyoruz ondan konuşalım. En azından oyuncular konusunda kadronun netleşmiş olduğunu söyleyebiliriz.

Baht Oyunu İlk Tanıtım ve Dizinin Detayları

Yeni dizi ARC film imzasını taşıyan bir yapım olacak. Tam bir yaz dizisi olacak yeni dizinin yapımcılığını ise Kanal D üstlenecek. Peki dizinin başrollerinde kimleri göreceğiz?

Başrolde göreceğimiz ilk isim Aytaç Şaşmaz. Yakışıklı oyuncuyu çok kısa bir süre önce Hekimoğlu dizisinde görmüştük. Hekimoğlu’nun ekibinde yer alan Doktor Emre karakterini canlandıran ünlü isim, diziden bir hafta kadar öncesinde ayrıldı.

Diziden ayrılmasının hemen ardından ise yeni yapımda yer almaya devam edecek. Yine Kanal D ekranlarında olacak ünlü oyuncu bu sefer zengin ve yakışıklı patron rolünde olacak.

Başrolde yer alan ikinci isim ise Cemre Baysel olacak. Güzel oyuncu da ömürlük aşkı arayan şirin bir karakteri canlandıracak. Bu isimler dışında Baht Oyunu dizinde; Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Hande Subaşı, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Altan Erkekli gibi isimleri göreceğiz.

Baht Oyunu Konusu Ne Olacak?

Aslında bunun için farklı bir içerik daha hazırlamak gerekiyor. Fakat Baht Oyunu ilk tanıtım videosuna göre söylemek istersek, dizide standart bir hikaye olacak.

Yakışıklı, şirket sahibi genç bir patron ve onun asistanı görevinde olan genç bir çalışan. Muhtemelen zaman içerisinde ikili arasında yükselen aşkı izleyeceğiz. Tam bir yaz dizisi olacak gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin