Kırmızı Oda 36.Bölüm Fragmanı Yayında! Neler Göreceğiz?

Kırmızı Oda 36. Bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölümde olacaklar için bir ön izleme gördük. Peki yeni bölümde yeni bir karakter gelecek mi?

Oğulcan Özsezgi
05 Mayıs 2021 - 21:56
Gündem

İki üç haftaya bir yeni hikayeler ve karakterler görmeye alıştığımız Kırmızı Oda dizisi, bir süredir aynı karakterlerin hikayesine odaklanmış durumda. Delikanlı Sadi, Vahit ve Zafer ile Nihal hikayesi üzerinden ilerleyen dizinin yeni bölümü için de fragman geldi. Kırmızı Oda 36. Bölüm fragmanı, bu hafta da aynı hikayelerin devam edeceğini gösteriyor.

Kırmızı Oda 36. Bölüm Fragmanı - Neler Olacak?

Yeni bölüm fragmanında ilk sahnenin Vahit ile Şehrazat’ın sahnesi olduğu görülüyor. Vahit’i fark eden Şehrazat, sonunda onu görmeye gidiyor. Şehrazat Vahit karakterini görmek için yayına kadar gidiyor ama Vahit onu görmek istemiyor. Bunun yerine Vahit’in bir mektup yazdığını ve Şehrazat’a da bu mektubu ulaştırdığını görüyoruz.

Mektubu tam olarak fragmanda okumasalar da bir veda mektubundan söz edebiliriz. Yaşananların hata olduğunu belirten bir mektuptan söz ediyoruz. İkili arasındaki ilişki ne boyuta gelecek bu mektuptan da anlamamız mümkün. Yavaş yavaş iyileşme belirtileri gösteren Vahit’in bundan sonraki dönemde adımlarını çok daha dikkatli atacağını da anlamış oluyoruz.

Devam ettiğimiz zaman Kırmızı Oda 36. Bölüm fragmanı içerisinde Zafer’in yakarışını görüyoruz. Çünkü yeni bölümde Nihal zafere ayrılmak istediğini söyleyecek ve sonucunda da ikili arasındaki ipler kopma noktasına gelecek. Zafer ise doktor hanıma ayrılmak istemediğini net olarak gösteriyor.

Delikanlı Sadi tarafına geçtiğimiz zaman, sadece karakterin gösterildiğine şahit oluyoruz. Yani hikaye nereye gidecek ya da Miço gözükecek mi bilgi yok. Kırmızı Oda 36. Bölüm fragmanı içerisinde Delikanlı Sadi için çok az bir sahne ayrılmış. Dediğimi gibi bu sahnede de detaylar yok.

Sadece yeni bölümde de hikayenin devam edeceğini anlamamız istenmiş. Bunlar ve daha fazlası için Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümü merakla beklemedeyiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin