The Flash dizisinde 7 sezon sonra iki ayrılık!

Uzun soluklu süper kahraman dizisi The Flash'ta ayrılık var! İki isim diziye veda etmeye hazırlanıyor! Detaylar...

Greg Berlanti, Andrew Kreisberg ve Geoff Johns'un arkasında olduğu DC Comics uyarlaması süper kahraman dizisi "The Flash"ın ekran macerası devam ederken diziye iki kişinin veda edeceği duyuruldu.

TOM CAVANAGH VE CARLOS VALDES "THE FLASH"A VEDA EDİYOR!

7. sezonu sürmekte olan, 8. sezon onayını da cebinde bulunduran dizinin ana oyuncu kadrosunda yer alan Tom Cavanagh ve Carlos Valdes'in diziden ayrılan isimler olacağı açıklandı.

Cisco Roman karakterine hayat veren Valdes, devam etmekte olan yedinci sezonun final bölümü ile birlikte vedasını gerçekleştirecek. Yani bu sezon muhtemelen Cisco'yu izlediğimiz son sezon olacak.

21-05/05/the-flash-tom-ve-carlos.jpg

Harrison Wells'in çeşitli versiyonlarının yanı sıra Eobard Thawne/Reverse-Flash'ı da oynayan Tom Cavanagh'ın aslında altıncı sezon sonunda diziden ayrılması bekleniyordu. Oyuncu, Şubat 2020'de pek dikkat çekmeyen Instagram gönderisinde de bu durumu ima etmişti. Ancak bunun birkaç hafta sonrasında koronavirüs salgınının dünya genelinde yaygınlaşmasıyla The Flash dahil pek çok dizinin prodüksiyonu durduruldu.

Sonuç olarak Cavanagh son olarak hikayesinin bittiği 7. sezonun 3. bölümü olan "Mother"da karşımıza çıktı. Cavanagh'ın sezonun geri kalan bölümlerinde (9., 10. bölümler ve daha ötesinde) tekrar karşımıza çıkma ihtimalinden bahsedilmekte. Ancak bir sonraki sezon için oyuncunun diziye devam etmesi için mevcut bir plan bulunmamakta.

TOM CAVANAGH VE CARLOS VALDES İÇİN KAPILAR TAMAMEN KAPALI DEĞİL!

Bu sezon sonunda diziden resmen ayrılıyor olsalar da her iki ismin gelecek sezon misafir oyuncu olarak hikayeye dahil olma olasılığı da yok değil.

21-05/05/the-flash-oyunculari.jpg

The Flash yürütücü yapımcısı / showrruner Eric Wallace konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Tom ve Carlos, yedi sezondur dizimizin ayrılmaz bir parçası oldular ve çok özlenecekler. Her ikisi de ünyanın dört bir tarafındaki hayranların ve izleyicilerin sevdikleri karakterleri yaratan inanılmaz yetenekler. Bu yüzden ileride tekrar görünmeleri için kapıyı mutlu bir şekilde açık tutarak vedalaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cavanagh ve Valdes ikilisi Grant Gustin, Candice Patton, Jesse L. Martin, Danielle Panabaker gibi diziye devam eden orijinal ana kadro oyuncularındandı. Gustin'in sekizinci sezon için anlaşması mevcutken, geri kalan diğer ana kadro oyuncuları ile müzakereler sürmekte.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin