Proxy isimli yeni bir bilim kurgu dizisi yolda! Proxy nasıl bir dizi?

Proxy isimli kısa bilim kurgu filminin dizi uyarlamasının hazırlıklarına başlandı. Emma Booth'un kadroda olduğu diziye dair ilk detaylar...

Son olarak ikinci sezonunun gelmesi beklenen Avustralya yapımı suç-gerilim dizisi The Gloaming'de karşımıza çıkan Emma Booth'un başrolünde olduğu yeni bir dizi yolda!

EMMA BOOTH "PROXY"NİN DİZİ UYARLAMASINDA DA OYNAYACAK!

Oyuncu, "Proxy" adlı kısa filmin Anonymous Content yapımcılığında hazırlanan televizyon uyarlaması için başrole seçildi.

Dominick Joseph Luna'nın senaryosunu kaleme alıp, Sophia Banks'in yönetmen koltuğunda oturduğu 2020 yapımı Proxy filminde Booth; Jason Clarke, Michelle Monaghan ve Jai Courtney ile başrolleri paylaşmaktaydı.

21-05/05/proxy-izle-1620163213.jpg

"PROXY" KONUSU

Los Angeles Uluslararası Kısa Film Festivali ve Londra Bilim Kurgu Filmleri Festivali dahil olmak üzere yirmiden fazla film festivalinde izleyiciyle buluşan bilim-kurgu türündeki Proxy'nin hikayesi; elektronik kitle gözetiminin ve sosyal kredi sisteminin kişisel özgürlüğü tamamen zayıflattığı yakın bir gelecekte geçmektedir.

Kederli insanların kaybettikleri sevdiklerini (kaybolan sevilen bir kişi, vefat eden bir aile üyesi, ayrılan karı-koca ya da yabancılaşmış çocuk gibi) kiraladıkları "vekiller" ile değiştirebildikleri bu dönemde talep gören genç bir vekil olan Victoria (Emma Booth) bir yandan kendi sorunlarıyla mücadele ederken, bir yandan şehirde en çok talep gören vekil olma yolunda ilerlemektedir.

21-05/05/emma-booth-the-gloaming.jpeg

Dickinson ve Defending Jacob gibi dizilerin arkasındaki AC Studios ve Anonymous Content ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Dominick Joseph Luna, Hal Ozsan (What Would Diplo Do?), Kim Hodgert, Kami Putnam-Heist, Sophia Banks ve David O'Donnell'dan oluşuyor.

21-05/05/proxy-kisa-film-afisi-1620163249.jpg

Projenin senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

"Proxy" Kısa Film Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin