Gain’in Ayak İşleri Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Gain platformunun yeni dizisi Ayak İşleri ne zaman yayınlanacak? Yeni dizinin yayın tarihi için yeni gelişmeler var? Peki dizinin konusu ne?

Oğulcan Özsezgi
04 Mayıs 2021 - 04:30
Gündem

Dijital içerik platformlarının günden güne birer adım daha öne çıktığı zamanları yaşıyoruz. Kullanıcı sayılarıyla tavan yapan dijital içerik platformları, biraz daha özgün dizilerin de sunulmasını sağlamaya başladı. Yakın zamanda sosyal medyada gündem olan Netflix dizisi Fatma, Exxen’in yeni dizileri derken şimdi ise Gain’den bir haber geldi. Platformun en çok beklenen dizilerinden biri olan Ayak İşleri için son aşamaya gelindi. Peki, Ayak İşleri ne zaman yayınlanacak?

Ayak İşleri Ne Zaman Yayınlanacak? Son Durum Ne?

Dizinin ne zaman yayınlanacağı bir yana, kısaca yapıdan ve konudan söz edelim. Aslında dizi temelde iki adam üzerine ilerleyecek. Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar başrolde yer alacak.

Ünlü oyunculardan biri Maço Vedat bir diğeri ise Z Kuşağı’nın Evren karakterini canlandıracak. Olay ise çok eğlenceli. İkili patronlarının işlerini yerine getirecek.

Zaten isim de ortadan geliyor. Ayak İşleri! Farklı hikayelerin konu edineceği ve farklı konuk oyuncularla sürekli zenginleştirileceği bilinen yapım, komediyle aksiyonu bir araya getirecek.

21-05/04/ayak-isleri-ne-zaman-yayinlanacak-2.jpg

Genelde güleceğiz ama zaman zaman da karakterlerimizin aksiyon dolu maceralarına tanık olacağız. Patronun işleri her zaman kolay çözülecek ayak işleri olmayacak. Kimi zaman ikilimiz üstesinden gelmekte zorlanacağı sorunlarla da karşı karşıya kalacak.

Eğlenceli bir dizi olacağı kesin olan yeni Gain yapımı için merak edilen son detay ise baştan beri söylediğimiz gibi tarih. Ayak İşleri ne zaman yayınlanacak tam tarih yok ama dizinin yayın tarihi çok yakın. Söylenene göre Mayıs ayı içerisinde yapım yayınlanmış olacak.

Birkaç güne kadar tam tarih konusunda da bilgilerin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Mayıs’ın ikinci haftası gibi olacağını düşünüyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin