Arka Sokaklar’da Beklenen Gelişme! Yeni Sezon Gelecek mi?

Arka Sokaklar yeni sezon gelecek mi belli oldu. Başarılı bir şekilde yoluna devam eden dizi hakkında iddialı açıklamalar geldi. İşte dizi için yeni gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
04 Mayıs 2021 - 00:52
Gündem

Arka Sokaklar'a bir dizi demek ne kadar doğru bilmiyorum. Artık iş diziden çıktı da biraz alışkanlık haline dönüştü. Türk dizi tarihinde bu kadar uzun soluklu bir iş daha geldi mi hatırlamıyorum. Dizi uzadıkça uzuyor. Aslında çoğu dizi 100 bilemediğiniz 150 bölüm sonrasında hikaye sorunları yaşamaya başlıyor ve genelde sona geliniyor.

Fakat bu dizide durum çok farklı oldu. 590.bölüme kadar geldik. Kimler geldi kimler geçti dizide saymaya kalksak ne oyuncular sayarız. Her ne kadar yıllardır devam ediyor ve artık alışkanlık haline gelmiş olarak değerlendiriliyor olsa da bu sezon için bazı iddialar geldiğini de unutmamak lazım. ,

Arka Sokaklar Yeni Sezon Gelecek mi?

Son iddialara göre dizinin final yapabileceği ve bu sezon sonunda artık tamam diyebileceği konuşuluyordu. Fakat reytinglere baktığımız zaman Kırmızı Oda gibi çok iddialı yapımların bile geri planda kaldığını görmeye başladık. Yani dizi hala reytingleri sallıyor. Haliyle iddialar boşa çıkacak gibi. Zaten son gelen bilgiye göre Arka Sokaklar yeni sezon gelecek.

Dizi yakın zamanda sezon finali yapacak. En son 30 Nisan reyting sonuçlarında Kırmızı Oda dizisini de geçerek ilk sıraya yerleşen yapım, yeni sezonda da gelecek.

Şimdiden kanal ile anlaşmaya varıldığı yönünde bilgiler var. Tabii ki net olmayan bilgiler de var. Özellikle oyuncular konusunda net olmayan çok fazla durum var. Kim diziden ayrılacak ya da kim diziye dahil olacak soruları net bir cevaba sahip değil.

21-05/04/arka-sokaklar-1.jpg

 

Açıkçası bu aşamadan sonra kim giderse şaşırtmayacaktır. Zaten birçok karakter kör bir kurşuna denk gelmezse artık emekli olup, mesleği bırakıp diziden öyle ayrılacak gibi duruyor.

Resmen oyuncular dizi de yaşlandı desek yeridir. :) Sezon sonu bölümü ve yeni oyuncular hakkında bilgiler için biraz daha bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin