Animasyon dizisi Tuca & Bertie'nin 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu! Yeni sezon detayları!

Netflix'ten Adult Swim'e transfer olan Tuca & Bertie 2. sezonuyla dönüyor! Yeni sezon ne zaman başlıyor? Detaylar...

Netflix'te 2019 yılında 10 bölümlük ilk sezonuyla ekranlara gelen ancak platformdan yeni sezon onayını alamayan "Tuca & Bertie" dizisine Adult Swim sahip çıkmış ve 2. sezon onayıyla diziyi bünyesine katmıştı.

Diziye adını veren tukanı Tiffany Haddish'in, ardıç kuşunu ise Ali Wong'un seslendirdiği Tuca & Bertie ile ilgili merakla beklenen haber geldi ve animasyon dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

TUCA & BERTIE 2. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ ARTIK BELLİ!

Adult Swim'den gelen açıklamaya göre Lisa Hanawalt'ın yaratıcısı olduğu yapımın 2. sezonu 13 Haziran 2021 Pazar günü başlayacak.

21-05/04/tuca-bertie-adult-swim-2-sezon-foto.jpg

Dizinin yeni sezonu, ilk sezon olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

Tuca & Bertie'nin hikayesi; sıkı dost olan özgür ruhlu tukan Tuca (Haddish) ve kendinden şüphe eden ardıç kuşu Bertie'nin (Wong), hayatın inişli çıkışlı yollarında birbirlerine rehberlik etmesine ve birlikte yaşadıklarına odaklanıyor.

21-05/04/tuca-bertie-dizi.jpg

Michael Eisner'in The Tornante Company'si ve ShadowMachine iş birliğiyle hazırlanan Tuca & Bertie'nin yürütücü yapımcı kadrosu Hanawalt ile birlikte Raphael Bob-Waksberg, Noel Bright, Steven A. Cohen, Haddish ve Wong'dan oluşuyor.

"Tuca & Bertie" (Adult Swim) 2. Sezon Tanıtım Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin