Sadakatsiz Final için Tarih Gözüktü

Sadakatsiz final tarihi için yeni bir bilgi geldi. Sadakatsiz sezon finali ne zaman belli oldu mu? Kaçıncı bölümde sezon finali gelecek? İşte yeni bilgi.

Oğulcan Özsezgi
06 Mayıs 2021 - 00:00
Gündem

Bir süre çekimlere ara vermesinden sonra bomba gibi ekranlara geri dönüş yapan dizi Sadakatsiz, bugün yeni bölümle de izleyicilerin karşısına çıktı. Derin’in kaçırıldığı ve arkasından da Asya’nın kaçırıldığı hareketli bölümlerden sonra bu bölüm, biraz daha fazla entrika gördük. Dizinin 28.bölümünde yaşananlar bir yana Sadakatsiz final için tarihte ortaya çıktı.
Şimdilik resmi açıklama ile desteklenmemiş olsa da söylenen tarih çok sürpriz bir tarih değil gibi.

Sadakatsiz Final Ne Zaman?

Baştan belirtmek isterim ki bu dizi için sadece sezon finali olacak. Daha önce dizinin sezon finalinin öne alınacağı konusunda bazı iddialar gündeme gelmişti. Çünkü yapımda oyuncuların koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı.

Fakat yeni bilgilere göre sezon finali için erkene çekme gibi bir durum söz konusu olmayacak. Bu hafta 28.bölüm yayınlandı. Yayınlanan 28.bölüm, sezon finali için de ilk dönemeç oldu.

Med Yapım tarafından hazırlanan dizinin sezon finali için ise daha 4 bölüm olduğu söyleniyor. Yeni Sadakatsiz 32.bölümde sezon finali yapacak. Bu demek oluyor ki yaz aylarının hemen başında dizide sezon sona ermiş olacak.

21-05/05/sadakatsiz-final.jpg

Sezon finalinin ardından diziye veda edecek olan oyuncular olacak mı ya da bu hızlı trafik içerisinde ölen karakterler olacak mı şu an bilemiyoruz. Şimdilik sadece 4 hafta sonra, ilk finalin yapılacağı iddiası var.

Bundan sonraki aşamada yeni bölümler ise daha heyecanlı geçecektir. Sonuçta sezon finaline çok yaklaştık. Bu da demek oluyor ki her an yeni sürprizlere de hazırlıklı olmak gerekecek. Derin ölecek mi? Asya suçlu bulunacak mı? Volkan için durum ne olacak? Sadakatsiz sezon finaline kadar tüm bu sorular birkaç kez gündeme gelecektir. Yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin