Cam Tavanlar 2.Tanıtım Yayınlandı! Çok Yakında

Cam Tavanlar 2.Tanıtım da yayınlandı. Tam bir yaz dizisi olacak ve başrollerinde de Bensu Soral'ın yer alacağı dizi için yeni bilgiler ve son tanıtım.

Oğulcan Özsezgi
06 Mayıs 2021 - 00:28
Gündem

Bensu Soral’ın uzun soluklu bir proje ile ekranlara geri dönüş yapacağı yeni bir yapım açıklanmıştı. Cam Tavanlar adı verilen bu yapım için kısa da olsa ilk tanıtım gelmişti. Televizyonlarda da yayınlanan ilk tanıtım, Bensu Soral hayranlarını da heyecanlandırmıştı. Dizinin çok yakın bir tarihte yayında olacağını ise ikinci tanıtımın da gelmesiyle beraber anladık. Cam Tavanlar 2.Tanıtım, başrol oyuncularına daha yakından bir bakış sunuyor.

Cam Tavanlar 2.Tanıtım ve Son Detaylar

Dizinin başrolleri zaten kesindi ama biz bir kez daha hatırlatalım. Yeni tanıtımla beraber görüyoruz ki Bensu Soral yayında yer alan bir diğer ünlü oyuncu Kubilay Aka olacak. Zaten dizi boyunca da iki ismin birbirleriyle yakınlaşmalarını ve yer yer mücadelelerini izleyeceğiz.

Dizinin hikayesi de odak olarak tam da bunun üzerine kurulu. Bensu Soral’ın canlandıracağı karakter yani Leyla, iş hayatında tırnaklarıyla kazıyarak bir yerlere gelmiş olan başarılı bir çalışanı canlandıracak.

Buna karşın Kubilay Aka tarafından canlandırılacak Cem ise erkek olmanın avantajlarını kullanarak iş hayatında çok daha hızlı bir yükseliş elde edecek ve ikilinin buradaki çatışmasını izleyeceğiz.

Romantik komedi türünde eğlenceli bir dizi olacak olan Cam Tavanlar için yeni tanıtımın 53 saniyelik bir özet olduğunu da ekleyelim. Cam Tavanlar 2.Tanıtım geldi ama Ojo Pictures imzalı olan dizi için hala bir tarih vermemiz mümkün değil.

Şu kesin ki dizi yaz dizisi olacak ve yaz aylarında kesin olarak yayınlanmış olacak. E bir de ikinci tanıtım geldi. Hadi birinci tanıtım neyse ama ikinci tanıtımın gelmiş olması, zaten çekimlerin belli bir aşamaya kadar tamamlandığının göstergesidir.

Dizi yayınlandığı zaman, daha fazla inceleyeceğiz elbet ama siz takipte kalın. Yayın tarihi konusunda bilgi geldiği zaman, yine paylaşım yaparız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin